Política del Programa de Punts

Com funciona la Promoció de Punts

Conegui tots els avantatges de la nostra TARGETA CLIENT:

  1. Vostè compra a Mobles Güell.
  2. Aconsegueix la nostra targeta de client de Mobles Güell i suma un 1% en punts del valor de la seva compra a bescanviar en properes compres en un termini màxim de 2 anys. En successives compres, també acumularà nous punts que se li sumaran a la targeta; cada obtenció de punts te el seu període de caducitat.
  3.  Li entreguem uns cupons per recomanar la compra a Mobles Güell als seus familiars i amics.
  4. Els clients recomanats compren a les nostres botigues i ens entreguen el seu cupó de recomanació.
  5. Vostè obté els punts equivalents a un 1% de la compra que faci cada client recomanat per vostè.

Condicions de la Promoció dels Punts

Cada client suma un 1 % del valor de la compra en punts a la seva targeta de client. Aquests s’atorguen un cops han estat facturats i la seva comanda ja esta pagada.

Els punts son de caràcter personal i intransferibles. No s’aplicarà política de punts juntament amb d’altres promocions o descomptes.

Els punts nomes es poden descomptar en properes compres sempre que siguin: a) per la compra de producte de decoració que el client s’endura amb els seus propis medis, o, b) per comandes superiors a 3.000 €. Per comandes inferiors a 3.000 €, es podrà descomptar un màxim d’un 25 % del valor dels punts.

Tota feina addicional que s’esdevingui de l’obtenció de punts es cobrarà a part, aplicant les tarifes vigents en aquell moment.

El client rebrà 10 cupons que serveixen per recomanar-nos a familiars i amics. Quan aquests venen a comprar ens han d’entregar el cupons i se li sumarà l’1 % de la compra a la seva targeta de client d’una forma automàtica un cop s’hagi entregat i abonat la comanda.

Els punts caduquen als dos anys de la seva obtenció.

Autorització enviament Newsletters

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que el correu electrònic que ens ha proporcionat serà incorporat a un fitxer responsabilitat de MOGUSA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de subscripció i poder enviar-li periòdicament el nostre Newsletter. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça postal: Carretera del Vendrell, 1. 43718 Masllorenç (Baix Penedès)

Mentrestant no comuniqui el contrari entendrem que les seves dades no han sigut modificades, que Vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació y que de conformitat al que estableix l’article 21.1 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, realitzada la seva sol·licitud de subscripció, tenim el seu consentiment pel tractament de les seves dades, de conformitat a les finalitats esmentades.

Així mateix li informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat, cancel·lant la seva subscripció al Newsletter, enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic info@mobles-guell.com.

La confirmació de la subscripció implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

btt

Aquest mes, regalem cadires!

Ompli aquest formulari i li enviem un cupó regal per aquesta fantàstica cadira d’Andreu World.

He llegit, comprenc i accepto la Política de Privacitat.

*Promoció individual no acumulable – Promoció aplicable amb compres superiors a 100€ – Promoció Vàlida fins al 1/4/2018 – Promoció Aplicable només ensenyant el cupó regal (imprès o en smartphone)