Els armaris són un element indispensable dels dormitoris, que a més reflecteixen les vivències de cada edat. Interiors organitzats, portes generoses, il·luminació, colors adequats, calaixeres, penjadors, de totes les mides i alçades… A Mobles Güell, trobareu una gran varietat d’armaris de tots els estils diferents, però com es tria l’armari més adequat? Us donem alguns consells sobre què hem de tenir en compte a l’hora de pensar en la compra d’un armari de dormitori. 

8 consells a tenir en compte per triar l’armari de dormitori més adequat:

 

1. Tenir les mides del dormitori

Sembla una ximpleria i molt obvi, però no sempre és el primer punt a tenir en compte. Tenir les mides farà estalviar-te molt de temps, fer una selecció més petita de la totalitat d’armaris i apropar-te al millor armari per a tu. A més a més de poder distribuir tot el dormitori.

2. Tenir la distribució del dormitori

Tenir clara la distribució del dormitori o almenys tenir una idea farà descartar molts armaris per les seves característiques. Per exemple: si tens poc espai i just davant tens el llit, un armari amb les portes molt grans no us hi cabrà o us podeu plantejar armaris amb portes corredisses. Tot depèn de la distribució que vulguis i et permeti l’habitació.
Triar armari de dormitori més adequat | Mobles Güell

3. Escollir el tipus de porta

Tenir la distribució del dormitori o tenir una idea més o menys clara la idea, ens permetrà passar al següent nivell: escollir el tipus de porta per l’armari ideal. Trobem dos tipus: portes corredisses o batent. Tot depèn de com t’agradi tenir l’espai i et permeti l’habitació, pots aconseguir un espai fluid o més ajustat.

4. Un armari que destaqui o discret?

Això ja no depèn tant de la sala o l’habitació sinó de gustos personals. Tot i això s’ha de tenir una idea per combinar amb els altres mobles per aconseguir un ambient càlid i acollidor.

5. La distribució interior: emmagatzematge

Un punt clau: l’emmagatzematge que va lligat amb les dimensions de l’armari. Primer de tot saber què és el que he d’emmagatzemar-hi i tenir una idea de quan d’espai necessites. Per molt que t’agradi un armari i combini amb la sala si tot el que hi has de guardar no compleix les teves necessitats, tornem a l’inici. Per tant, saber que hi guardaràs és clau. I per una altra banda, saber com ho distribuiràs a l’armari. Si tens només camises, amb una barra en tindràs suficient, però si tens camises, jerseis, pantalons, roba interior, etc. necessitaràs calaixos addicionals, prestatges, un espai per les sabates, etc.
Triar armari de dormitori més adequat | Mobles Güell

6. Els acabats i els materials

Tot i que els acabats de l’exterior no és gaire important, simplement qüestió de gustos i podeu trobar diferents opcions: lacat, sintètic o xapa. L’interior de l’armari de dormitori per norma general estan fets amb aglomerat o DM.  

7. Color de l’armari

En el setè consell per trobar l’armari de dormitori més adequat, t’expliquem un altre tip molt rellevant per adornar la sala o habitació. Per fer del dormitori una estança càlida i acollidora no podem oblidar els colors i una part important de l’habitació és l’armari. Els colors neutres sempre són una opció segura per combinar amb els mobles. Blanc, gris fosc o més clar, o colors suaus com el terra, la fusta o el beix.
Triar armari de dormitori més adequat | Mobles Güell

8. Extres personalitzats

Finalment, però no menys important, incloure extres farà que l’armari s’adapti completament a tu i a les teves necessitats. Incloure un prestatge de més per les camisetes, un classificador per cinturons, mocadors, una barra addiccional per camises i jaquetes, etc.

Consell extra

El més important en els acabats de l’armari són els gruixos. Un armari de certa qualitat ha de tenir uns gruixos mínims. Entre 1,9 i 2 cm de gruixos dels laterals i les prestatgeries de 2 a 3 cm de gruix és considerat un armari bo i de qualitat.

Si tot i aixó segueixes sense tenir una idea de quin és el millor armari per a tu i que s’adapti a les teves necessitats, a les nostres botigues de mobles podràs comptar amb l’assessorament d’interioristes professionals que t’aconsellaran en tot moment i us ajudaran a trobar l’armari més adequat. No dubtis en contactar-nos i demanar la teva cita prèvia.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110