Autorització enviament Newsletters

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que el correu electrònic que ens ha proporcionat serà incorporat a un fitxer responsabilitat de MOGUSA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de subscripció i poder enviar-li periòdicament el nostre Newsletter. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça postal: Carretera del Vendrell, 1. 43718 Masllorenç (Baix Penedès)

Mentrestant no comuniqui el contrari entendrem que les seves dades no han sigut modificades, que Vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació y que de conformitat al que estableix l’article 21.1 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, realitzada la seva sol·licitud de subscripció, tenim el seu consentiment pel tractament de les seves dades, de conformitat a les finalitats esmentades.

Així mateix li informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat, cancel·lant la seva subscripció al Newsletter, enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic info@mobles-guell.com.

La confirmació de la subscripció implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

btt