Autorització enviament Newsletters

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que el correu electrònic que ens ha proporcionat serà incorporat a un fitxer responsabilitat de MOGUSA amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de subscripció i poder enviar-li periòdicament el nostre Newsletter. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça postal: Carretera del Vendrell, 1. 43718 Masllorenç (Baix Penedès)

Mentrestant no comuniqui el contrari entendrem que les seves dades no han sigut modificades, que Vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació y que de conformitat al que estableix l’article 21.1 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, realitzada la seva sol·licitud de subscripció, tenim el seu consentiment pel tractament de les seves dades, de conformitat a les finalitats esmentades.

Així mateix li informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat, cancel·lant la seva subscripció al Newsletter, enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic info@mobles-guell.com.

La confirmació de la subscripció implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

btt

Aquest estiu, 2x1 en cadires!

Que pot ser millor que seure en una cadira? Seure en companyia.

Aprofiteu el 2x1 en aquesta cadira de la marca Andreu World.

He llegit, comprenc i accepto la Política de Privacitat.

*Promoció individual no acumulable – Promoció Vàlida des del 09/07/2018 fins al 10/09/2018 – Promoció Aplicable només ensenyant el cupó regal (imprès o en smartphone)