Autorització enviament Newsletters

Estimat subscriptor,

Des del 25 de maig de 2018, és aplicable el Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’abril (RGPD), de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Com a conseqüència de la seva aplicació, l’informem que les seves dades estan incorporades en les nostres bases de dades amb la finalitat d’enviar-li informació comercial periòdica sobre els nostres productes i necessitem que accepti de nou la nostra política de privacitat per poder seguir enviant-li comunicats d’acord a la legislació vigent en matèria de protecció de dades.

Tan sols ha de fer clic al següent enllaç:

ACCEPTO

Si Vè. considera que ha rebut aquest correu per error, o bé no està interessat a rebre els nostres comunicats, li preguem ens ho comuniqui i el donarem de baixa immediatament.

L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i, si escau, portabilitat o cancel·lació comunicant-ho a l’adreça info@mobles-guell.com, amb indicació de les seves dades personals. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control en www.agpd.es.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: MOBLES GÜELL, SA

Finalitat: Enviament d’informació sol·licitada i gestió de subscripcions

Legitimació: Consentiment de l’interessat.

Destinataris: Plataforma d’enviament de newsletters que rebrà dades per gestionar les subscripcions: Mailchimp.

Drets: A accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres detallats en la política de privacitat.

btt