Targeta client de Mobles Güell

La nostra botiga de mobles activa la nova targeta client

By olalon

Posted in

La nostra botiga de mobles, dóna el tret de sortida a la tarjeta de punts pels seus clients. Aquesta targeta beneficiarà als nostres clients i farà possible que gaudeixin de tots els avantatges que comporta.

El seu funcionament és molt simple, per cada producte que compreu a Mobles Güell us retornarem l’1% de cada compra en forma de punts, de manera que pugueu bescanviar-ho en properes compres que realitzeu a la botiga. A més, entregarem cupons de recomanació per als vostres amics i familiars, així quan ells vinguin a la botiga podran utilitzar aquests cupons i l’1% que obtinguin de les compres serà pel client que ens ha recomanat.

Condicions de la promoció dels punts

Compri a Mobles Güell i demani la targeta client. A més, li entreguem uns cupons de recomanació de Mobles Güell per als seus familiars i amics.

Vostè també obtindà l’1% de les compres dels clients que ha recomanat. Cada client suma un 1% del valor de la compra en punts a la seva targeta de client. Aquests s’atorguen un cop han estat facturats i la seva comanda ja està pagada.

➤ Els punts són de caràcter personal i intransferibles.

➤ No s’aplicarà política de punts juntament amb altres promocions o descomptes.

➤ Els punts nomes es poden descomptar en properes compres sempre que siguin: a) per la compra de producte de decoració que el client s’endura amb els seus propis medis, o, b) per comandes superiors a 3.000 €. Per comandes inferiors a 3.000 €, es podrà descomptar un màxim d’un 25 % del valor dels punts.

➤ El client rebrà 10 cupons que serveixen per recomanar-nos a familiars i amics. Quan aquests venen a comprar ens han d’entregar el cupons i se li sumarà l’1 % de la compra a la seva targeta de client d’una forma automàtica un cop s’hagi entregat i abonat la comanda.

➤ Els punts caduquen al cap de dos anys de la seva obtenció. En successives compres, també acumularà nous punts que se li sumaran a la targeta; cada obtenció de punts té el seu període de caducitat.

 

About The olalon

No comments yet.

Deixa un comentari

Comment


btt

Aquest estiu, 2x1 en cadires!

Que pot ser millor que seure en una cadira? Seure en companyia.

Aprofiteu el 2x1 en aquesta cadira de la marca Andreu World.

He llegit, comprenc i accepto la Política de Privacitat.

*Promoció individual no acumulable – Promoció Vàlida des del 09/07/2018 fins al 10/09/2018 – Promoció Aplicable només ensenyant el cupó regal (imprès o en smartphone)