Mobiliari Mobles Güell

Menjadors

Espais personals i únics

Els mobles de menjador són elements imprescindibles en qualsevol llar. Han de tenir la força i el caràcter per vestir aquella part de la casa on hi passarem la major part del temps. La funcionalitat i personalitat d’aquests mobles són elements importants a tenir en compte a l’hora de triar les millors peces.
La nostra botiga de mobles de Masllorenç us ofereix una àmplia selecció de mobles pel menjador, que s’adapten perfectament a qualsevol preferència o necessitat de l’usuari, de manera que pugui trobar les peces ideals que empatitzin amb els seus gustos.

Dormitoris

Ambients càlids i confortables

Els dormitoris han de ser l’espai de la casa que transmeti calidesa i on sentir-se còmode i segur. Tots busquem que la nostra habitació sigui tot un santuari on gaudir de la tranquil·litat després d’un dia dur. Un lloc agradable i refrescant on poder descansar i gaudir d’un bon somni reparador.

Sofàs i Butaques

La selecció de dissenys actuals i funcionals

Esteu pensant en renovar les vostres butaques o sofàs? A Mobles Güell trobareu una àmplia varietat de peces autèntiques i molt còmodes per escollir. Només heu de decidir colors, mesures i models i nosaltres ens ocupem d’ensenyar-vos tota la selecció. Des dels models més contemporanis als més clàssics, dissenys que no deixaran a ningú indiferent.

Matalassos

Peces pel descans

Selecció d’immillorables peces destinades a la comoditat i al confort, creades a partir de les més òptimes primeres matèries per poder oferir els millors productes pel descans.

Juvenils

Per als més joves de la casa, podran escollir els millors mobles, infantil o juvenil, adaptats a ells.

L’estil d’aquests mobles destaquen per la seva personalitat i disseny, que ajuden a crear espais amb una essència pròpia, aportant versatilitat i la possibilitat de poder-los combinar amb una gran varietat de teixits i colors. La clau de tot el mobiliari és que combinen funcionalitat i confort amb un disseny exquisit.

TOP