Determinar el disseny del saló

Col·locar dos sofàs en una sala d’estar pot ser un desafiament, però amb una acurada planificació, consideració de l’espai, i els consells que li donem en aquest blog sobre com col·locar dos sofàs en un saló, es pot aconseguir sense sacrificar la comoditat o l’estil.

El primer pas per a col·locar dos sofàs és determinar el disseny de la sala d’estar. Això implica mesurar l’espai per a assegurar-se que els sofàs encaixin còmodament i deixin suficient espai per a altres mobles i el flux de trànsit.

També és important tenir en compte el punt focal de l’habitació, com una xemeneia o una paret decorada, i col·locar els sofàs en conseqüència. En tenir en compte aquests factors, pot crear una sala d’estar funcional i estèticament agradable. En aquest blog de Mobles Güell li donarem idees sobre com col·locar dos sofàs en un saló.

cómo colocar dos sofás en el salón

Consideració de tots els factors

A més de mesurar l’espai i considerar el punt focal, és important determinar el flux de trànsit i com pot afectar la col·locació dels dos sofàs en el saló. Els mobles han de col·locar-se de manera que permetin a les persones moure’s còmodament per l’espai i sense obstruccions. En la nostra web podrà trobar gran varietat de mobles que s’adaptin bé al seu saló.

Els espais oberts poden ser particularment útils per a crear un flux que funcioni amb dos sofàs. Un joc de sofàs 3+2 és una opció popular per a aquells que busquen col·locar dos sofàs en una sala d’estar, ja que brinda una aparença cohesiva i divideix l’espai visualment.

Una altra opció que li brindem en aquest blog de com col·locar dos sofàs en un saló és optar perquè un d’ells sigui estil chaise longue, no massa gran, amb respatller baix i braços que s’ajustin a les seves necessitats i preferències d’estil. També és fonamental tenir en compte la comoditat i la funcionalitat dels sofàs per a garantir que satisfacin les teves necessitats i proporcionin un espai còmode per a relaxar-se.

Col·locació per a maximitzar l’espai i la funcionalitat

Una vegada que s’hagi determinat el disseny de la sala d’estar, pots començar a col·locar els dos sofàs. Un arranjament popular és col·locar els sofàs un enfront de l’altre, amb una taula de cafè al mig. Això crea una àrea de descans acollidora i íntima que és perfecta per a conversar i relaxar-se. Alternativament, pot col·locar els sofàs perpendiculars entre si, creant una forma de L que es pot usar per a múltiples propòsits, com mirar televisió o llegir.

Experimentant amb diferents arranjaments i tenint en compte la grandària i la forma de l’habitació, pot trobar la ubicació perfecta per als teus dos sofàs. Sense oblidar la funcionalitat general de l’habitació.

cómo colocar dos sofás en un salón

És a dir, si el saló s’usa per a veure la televisió, pot ser millor col·locar els sofàs enfront de la televisió. Alternativament, si la sala d’estar s’utilitza per a socialitzar i entretenir-se, col·locar els sofàs un enfront de l’altre pot ser una millor opció. Per tant, la clau per a col·locar amb èxit dos sofàs en un saló és triar la grandària i l’estil adequats que complementin l’espai i satisfacin les seves necessitats de comoditat i funcionalitat.

Pot trobar gran varietat d’aquests sofàs en les nostres exposicions. En última instància, la clau per a col·locar dos sofàs en un saló de manera reeixida és aconseguir un equilibri entre la funcionalitat i l’estètica, creant un espai que sigui visualment atractiu i pràctic per a l’ús previst.

En les nostres exposicions disposem de diferents combinacions d’idees sobre com col·locar dos sofàs en un saló que li poden servir de gran ajuda. A més, amb els nostres assessors podrà demanar ajuda per a triar els mobles adequats segons les seves necessitats i saber quins s’adapten millor a l’espai.

 

Per a més informació:

Si vols saber més, no dubtis a contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡