El llit: l’element principal

Per a saber com distribuir els mobles en el dormitori, primer ha de col·locar els mobles més grans i que més ocupen. Això significa que primer cal distribuir un dels elements fonamentals: el llit. Generalment, aquesta peça sol ocupar l’espai central de l’habitació, moltes vegades, fins i tot, enfront de la porta, de manera que és el primer que tot observador percep en traspassar el llindar d’aquesta. Una recomanació per a distribuir els mobles en el dormitori, si aquest és petit, és col·locar el llit contra una paret, de manera que s’alliberi espai en superfície i fer que la seva habitació sembli més gran. Ja sigui en el centre d’un mur o pegat a ell, recordi deixar l’espai suficient per a poder aixecar-se còmodament.

En Mobles Güell disposem de tots els mobles necessaris per a obtenir una bona distribució del dormitori.

com distribuir els mobles en el dormitori

Resta de mobles indispensables

El segon consell per a saber com distribuir els mobles en el dormitori és col·locar les taules de nit (si ho desitja) al voltant del llit i l’armari (si no és encastat). La raó és, perquè, una vegada que estiguin col·locats els seus altres mobles més grans, pot començar a omplir la resta de l’habitació amb peces més petites. Un consell que li brindem des de Mobles Güell, per a distribuir els mobles en el dormitori adequadament, és que utilitzi tauleta de nit si estava en dubte. Ja que, aquestes són un dels mobles més importants que estan en el dormitori: brinden espai per a despertadors, llums, llibres, controls remots, telèfons mòbils, gots i qualsevol altra cosa que necessiti usar en el llit. L’ideal seria que les taules de nit que tinguin la mateixa altura que el seu matalàs. Pot aconseguir les que necessiti en el nostre catàleg de mobles.

Mobles multiús

Finalment, per a saber com distribuir els mobles en el dormitori li convidem que consideri els mobles multiús a l’hora de distribuir-los en el dormitori. Més aconsellable encara, si el seu dormitori és petit, considerar els mobles que tinguin propòsits múltiples o que estalviïn espai. Provi una combinació de llit i escriptori. Aquest últim també pot servir de tocador o com còmoda. Una idea també bastant pràctica és col·locar ganxos i/o penja-robes de paret per a subjectar tovalloles, bates d’estar per casa i tot el que desitgi, en les zones de paret que hagin quedat lliures de mobles.

En les nostres exposicions disposem de diferents distribucions de dormitoris. A més, amb els nostres assessors podrà demanar ajuda per a triar els mobles adequats segons el seu dormitori.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis a contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡