El menjador √©s l’estan√ßa principal de totes les cases, i en la que s’hi passa m√©s estona. Per aquest motiu, hem d’equipar aquest espai de reuni√≥ familiar com cal i que sigui el m√©s funcional possible sense perdre sentit est√®tic. Una de les claus per aconseguir-ho √©s amb una bona elecci√≥ dels mobles: sof√† i butaques, televisi√≥, prestatgeries, catifa, taules i cadires… per√≤ no ens podem oblidar de la taula de centre!

A Mobles G√ľell cuidem de tots els detalls perqu√® us sentiu c√≤modes. En aquesta entrada us detallem uns quants consells per escollir la taula de centre ideal per cada casa.

En les nostres exposicions a Tarragona gaudim de centenars de taules d’√ļltima generaci√≥ gr√†cies a la nostra permanent col¬∑laboraci√≥ amb els millors especialistes i marques del sector de la decoraci√≥, com¬†Crevin,¬†Altair¬†o¬†Enea.

taula auxiliar

Qu√® s’ha de tenir en compte quan busquem una taula de centre?

La varietat que hi ha en aquesta categoria és molt àmplia. A continuació us deixem una guia per fer que aquest procés sigui àgil i efectiu! 

La taula de centre ha de complir dos objectius b√†sics: ser funcional i ser decorativa. A Mobles G√ľell et podem assessorar per a donar caliu al teu menjador i construir un espai acollidor.

Els seg√ľents 3 punts faran que la vostra cerca de taula de centre sigui molt m√©s f√†cil:

1. Proporcionalitat amb els altres mobles

En el m√≥n de l’interiorisme, les mides ho s√≥n tot. Per saber la mida perfecta de la taula de centre, cal mesurar la dist√†ncia que hi ha entre els mobles (sof√†, butaca i televisor) per calcular l’espai que es requereix per passar.

Aquest espai ha de ser d’entre 40 i 50 cm per poder seure i passar c√≤modament. A m√©s, s’ha de tenir en compte que la taula de centre no pot ser m√©s alta que el seient del sof√†.

2. Nombre de taules de centre

Una opci√≥ √©s disposar de m√©s d’una taula auxiliar. Comptar amb dues o tres taules aporta dinamisme visual i permet anar canviant la decoraci√≥ del menjador. Es pot tenir una varietat d’al√ßada i de mida, de manera que la composici√≥ √©s m√©s rica. Aquesta opci√≥ √©s molt bona en cas que l’espai que es pugui destinar a la taula de centre sigui ampli.

3. Combinaci√≥ amb la decoraci√≥ de l’espai

L’estil de mobles que h√†gim escollit per la resta del menjador s√≥n molt importants per a triar una taula de centre adequada. Encara que la taula auxiliar no sigui de la mateixa col¬∑lecci√≥ que la resta de mobles, optar per un material similar o complementari ajudar√† a aconseguir uniformitat estil√≠stica en l’estan√ßa. A Mobles G√ľell disposem de diferents exposicions, aix√≠ que segur que trobareu un estil que us representi:

taula de centre
taula de centre
taula de centre
  • Mobles de fusta: aporten calidesa, neutralitat i resist√®ncia als cops. Les taules de centre de fusta es poden considerar mobles tradicionals, de manera que no cal canviar-los al cap de poc temps.

    Amb una taula de centre de fusta, la durabilitat està assegurada. 

  • Mobles d’estil modern: si el menjador en q√ľesti√≥ √©s contemporani, recomanem que la taula de centre segueixi la senzillesa que predomina en l’estan√ßa. En aquest cas, s’han de buscar l√≠nies rectes i depurades.

    Una taula de centre d’estil modern aporta harmonia i funcionalitat a qualsevol menjador.

  • Mobles cl√†ssics: aconsegueixen que la casa sigui un espai elegant i amb gust. Un menjador cl√†ssic tamb√© pot comptar amb una taula de centre que aporti funcionalitat i est√®tica.
    Tenir una taula de centre clàssica mai passarà de moda.

En les nostres exposicions a Tarragona¬†gaudim de tots aquests tipus d’estils. A m√©s, amb els nostres assessors podreu demanar ajuda per triar la millor taula de centre per a vosaltres.

Triar una taula de centre mai havia estat tan fàcil!

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110