Un dels mobles més importants de la nostra llar és el sofà, un espai on hi passem les hores de lleure més divertides, mirem la TV, juguem, escoltem música o hi fem una tertúlia amb la família. Sempre són coses lúdiques de descans i de desconnexió.

Però no tothom li funciona el mateix sofà, més alts, més profunds, més tous, més durs, etc. Com trio el millor sofà? Ens adaptem a les teves necessitats i t’oferim una varietat de sofàs molt àmplia. Què et podem oferir?

Tipus de sofàs

Podreu trobar sofàs fixes o amb mecanismes per millorar la comoditat. Sofàs que es recolzen, sofàs profunds, alçar l’altura dels peus, regular l’alçada del braç, sigui de manera manual o motoritzada. A més a més, pots trobar-los amb diferents estils: sofàs moderns, més clàssics, etc. El sofà s’adapta a tu i a les teves necessitats.

No només l’utilitzem per seure sinó que també pot ser útil per emmagatzemar aquelles coses que ocupen espai: coixins, plaids, mantes, comandaments i tot el que et puguis imaginar.

Material dels sofàs

És important saber triar bé la roba per entapissar-lo, ja que és la part que està en contacte amb nosaltres. A les nostres botigues de mobles podreu trobar tapisseries tècniques que permeten netejar taques amb aigua, altres que porten protecció antitaques, tapisseries que són aptes per mascotes i en els temps que corren és important que les teles estiguin protegides contra virus i bateries. (Certificació per ISO20743:2013 8.1)

La pell és una bona opció, un producte natural, molt fàcil de netejar, amb una textura molt agradable i una presència de producte de qualitat. El color ja el tries tu al teu gust.

A les nostres botigues, Mobles Güell i Nus Mobles,  hi trobareu tot això i més. Tots els nostres sofàs tenen una estructura de fusta o metàl·lica, amb els farcits de millor qualitat i les tapisseries de les millors marques del sector

Vine, prova’ls i enamora’t dels millors sofàs de Tarragona! T’esperem a les nostres exposicions