Amb l’evolució dels mobles sorgeix la necessitat de crear mobles específics per a cada funció. D’aquí que puguem trobar diferents noms per descriure un moble amb funcions similars. Comencem pel principi. Quina és la diferència entre còmoda i calaixera? I, per què serveix cada una d’elles? Mobles Güell us treu de dubtes i confusions.

Diferència entre còmoda i calaixera

A l’hora de diferenciar entre còmoda i calaixera ens fixem en tres característiques principals que farà que ens quedi més clar quina és quina.

    1. L’amplada del moble. Com més ample sigui i menys alçada serà una còmoda, normalment amb pocs calaixos però de grans dimensions per emmagatzemar tota classe d’objectes.
    2. L’alçada del moble. Els mobles més alts i estrets són les calaixeres, solen tenir bastants calaixos però d’unes dimensions més petites i estretes que les còmodes.
    3. El nombre de calaixos. Quan el nombre de calaixos és elevat es decanta més per una calaixera normalment estreta i com menys calaixos tingui serà una còmoda normalment més amples.

Volem destacar que això és la teoria, però a la pràctica podem trobar tota classe de còmodes amb calaixos, calaixeres més altes, baixes, estretes amb més calaixos, menys, etc.

 

Diferència entre còmoda i calaixera | Mobles Güell

Quins usos tenen la còmoda i la calaixera?

Anem a diferenciar els diferents usos i perquè s’utilitzen cada un dels mobles i per a quina estança de la llar estan pensats.
Com dèiem anteriorment el que us expliquem és la teoria, però la pràctica està en el fet que els gustos i les tendències van canviant, el que facilita que cada vegada més pugui posar-se una còmoda en una estança diferent de l’habitació també sigui vàlida i ideal.

Còmoda

La còmoda és un moble molt versàtil que permet posar-ho en gairebé qualsevol estança de la llar: un rebedor, un distribuïdor, una sala pensada per emmagatzematge, etc.

Les còmodes solen ser de fusta, lacades o de pa de plata, tot depèn de l’estil i el gust a l’hora d’escollir el teu moble per la llar. La gran varietat permet que s’adapti les vostres necessitats i a tots els estils.

Calaixera

La calaixera o xifonier, està enfocat per emmagatzematge de roba i se sol utilitzar en les habitacions o els dormitoris, és menys versàtil que la còmoda amb una clara funció: emmagatzematge. Tot i això, es pot trobar tota mena d’estils, colors, amplades i alçades, materials i diferents nombres de calaixos, segons les teves necessitats.
 

Diferència entre còmoda i calaixera | Mobles Güell

Si tot i això si encara necessites ajuda en diferenciar-los, no saps quin et podria anar millor segons les teves necessitats o simplement necessites que un professional t’aconselli sobre l’interiorisme per la teva llar, contacta’ns, demana la teva cita prèvia i estarem encantats d’ajudar-te en el que necessitis.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡