Són moltes les persones que aquest any han canviat d’anar a treballar o estudiar cada dia a haver-ho de fer a casa. Per això, és essencial comptar amb els mobles de despatx adequats per al nostre confort i comoditat.

Aquest canvi, ha suposat una adaptació per a molta gent. Per aquest motiu, una oficina a casa s’ha convertit en un espai essencial en moltes llars. Pot semblar una espai fàcil de crear, tot i així, cal escollir correctament el mobiliari. 

En un estudi, principalment hi destaquen dos mobles: una cadira i un escriptori. Avui parlarem de grans marques que compten amb molts dissenys per oferir.

D’una banda, trobem la marca Ofifran o Salcedo, que són marques líders del sector que dissenyen des de fa molts anys mobiliari arreu del món. Compten amb dissenys d’allò més únics i tenen cura dels petits detalls, satisfent així el gust dels consumidors. A més a més, tots els seus productes són d’una qualitat immillorable, ja que els elaboren amb els millors materials. 

Mobles de despatx

També destaquem el bon tamany dels seus escriptoris. Et permet ubicar l’ordinador, monitor, llibres, quaderns i tot el material que necessitis per a treballar correctament sense haver de fer una muntanya de coses perquè no tens espai suficient. Un punt positiu en tota regla.

D’altra banda, l’altre objecte indispensable per el nostre despatx ideal és una cadira ergonòmica de bona qualitat i que compti amb el material i els ajustaments necessaris. 

Passem moltes hores asseguts i el nostre cos ho pateix. Per això, destaquem la importància d’escollir una cadira que compti amb bons materials. A marques com Julià Grup, Enea o Stua en són experts. 

Mobles de despatx

Destaquem que la peça més important d’una cadira és el respatller, ja que aquest ha de suportar la zona lumbar correctament i aportar una bona subjecció i comoditat. Escull la cadira adequada, la teva esquena t’ho agrairà.

Transforma la teva zona de treball en un lloc que et transmeti tranquil·litat, concentració i benestar.

A Mobles Güell trobaràs trobaràs el mobiliari necessari per a crear aquest entorn idílic.

Vine a les nostres exposicions!