6 Tips per decorar els espais

Vols decorar el teu espai com un autèntic professional? En aquest post us donarem un parell de consells perquè aconseguiu decorar com a perfectes interioristes. Hem de tenir en compte una sèrie d’errors que acostumem a cometre i també posarem en pràctica algunes eines que son fonamentals a l’hora d’aconseguir el resultat que s’està buscant. A Mobles Güell podreu trobar mobles a Tarragona amb una qualitat preu insuperable. No us perdeu aquests consells sobre mobiliari.

cattelan italia

Llum natural

Encara que hi ha llums molt bonics, et recomano que apostis per la llum natural. Aquesta hauria de deixar-se veure durant el major temps possible al llarg del dia, encara que som conscients que no sempre és fàcil per diversos motius, com per exemple l’orientació i els edificis que puguis tenir davant.

El que sí està a la teva mà és buidar les finestres i col·locar cortines de teixits vaporosos perquè la llum penetri amb facilitat. A més, has de fer tot el possible perquè les habitacions de la teva casa siguin diàfanes, ja que d’aquesta forma la llum no tindrà impediments i arribarà a qualsevol racó de la teva llar.

Colors neutres

Els colors neutres són els més recomanables, en part pel tema d’aprofitar la llum que acabem de comentar. En aquest sentit el blanc és el que es porta tots els atributs, però també pots decantar-te per altres tonalitats com el beix o el gris. Són una bona base per a tot tipus d’estades, així que atreveix-te a donar pinzellades de color sense por al fet que no combinin, ja que solen barrejar-se molt bé amb altres colors.

Proporcionalitat

Fixa’t bé en l’espai disponible i sobre la base d’això elabora una distribució que sigui el més funciona possible. Per exemple, en un menjador petit no hauries de col·locar un sofà de grans dimensions, ja que amb això l’única cosa que aconseguiràs és que la sala es vegi molt més petita, a més, no tindràs espai per col·locar altres mobles que et siguin útils al menjador. De la mateixa forma, pensa en la proporcionalitat a l’hora de comprar complements decoratius com a gerros, quadres o miralls.

grupo seys

Estils decoratius

Quin estil és el que més t’agrada? La resposta segurament ens la podràs donar amb facilitat, però has de saber que no solament cal pensar en els gustos a l’hora de triar l’estil decoratiu més adequat, ja que també cal fixar-se en les necessitats. Per exemple, en una casa petita val més no apostar per un estil clàssic que sol ser més aviat recarregat. És molt millor deixar-se portar pel minimalisme o per l’estil nòrdic, que són molt més lleugers en aquest sentit

Mobles

No et precipitis a l’hora de comprar mobles. Fixa un pressupost que estigui dins de les teves possibilitats i no et cansis de comparar preus. A Mobles Güell veuràs que oferim una relació qualitat-preu immillorable, així que et recomanem donar un cop d’ull a les nostres propostes de mobles a Tarragona. Què més? Fixar-se en estil decoratiu, en els colors i en les dimensions. Això últim és més important del que sembla, ja que no sempre podem comprar-nos els mobles que desitgem.

Ordre i neteja

Tot l’anterior no serveix de res si no es manté un ordre i una neteja que és necessària. Cal ser estricte i responsable en aquest sentit, duent a terme una neteja setmanal i facilitant que cada objecte pugui estar ben guardat gràcies a una sèrie de solucions d’emmagatzematge com a prestatgeries, cistelles, calaixos, caixes… Gràcies a això viuràs molt millor.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡