Qui no ha somiat alguna vegada en tenir casa decorada com les revistes d’interiorisme? Si la resposta és ‘jo’, queda’t a llegir el nostre post d’avui. En aquest post donarem consells de decoració per aconseguir que el teu projecte d’interiorisme online sigui perfecte. Aconseguiràs crear aquest espai idíl·lic tan somiat.

10 tips pel projecte d’interiorisme online de la teva llar:

1. Base neutra

Una base natural i neutra serà un encert segur per donar el primer pas en la decoració de la teva llar. Aposta per parets de tons clars i deixa per als elements decoratius com els coixins, els quadres, les catifes i altres tipus de complements els tocs de color i més personalitat.

Projecte d'interiorisme online

2. Menys és més

Qui no ha escoltat mai aquesta frase? L’aplicació del “Less is more” se li atribueix a l’arquitecte Mies van der Rohe, que va ser inspirat pel seu mestre arquitecte, Peter Behrens, el qual li va dir aquesta frase quan estava treballant en un projecte que no sabia com tirar endavant. Finalment, ho va aconseguir fent d’aquest projecte un dels primers treballs del minimalisme.

I la realitat és aquesta i és que és millor tenir menys objectes, ja que aportarà més valor a l’espai. El teu projecte d’interiorisme online comença traient mobles que no tenen una funcionalitat específica.

3. Bona il·luminació

Aquest tercer consell per al teu projecte de decoració d’interiors online, és un dels més importants que hi ha al món de la decoració.

il·luminació Projecte d'interiorisme online

La il·luminació (tant natural com artificial) és crucial per donar-li vida i espai a una habitació o racó.

Els danesos tenen una filosofia anomenada “hygge“, que es basa a gaudir de les petites coses. Un dels pilars d’aquesta teoria rau en la il·luminació de la llar: consideren que un espai ben il·luminat pot canviar l’estat d’ànim de les persones.

És per això que li donen tanta importància a objectes com les veles i a la ubicació de les llums i llums, aquestes aconseguiran donar-li un toc especial a l’espai.

4. Ordre

Parlant de filosofia, Sòcrates va dir el següent: “L’ordre és el més bell ornament d’una casa” i en Mobles Güell li donem la raó.

Tenir un espai ben organitzat i ordenat, és un plus pel teu interiorisme i per aconseguir un bon ambient. Si per contra, les diferents habitacions de casa teva estan desordenades, només crearà confusió, caos i un aparent espai més petit.

Projecte d'interiorisme online

5. Alfombres

Vols un canvi instantani? Afegeix una catifa. Les catifes són bons complements per renovar un espai sense redissenyar, gràcies a aquestes pots aconseguir crear illes decoratives independents.

No només decoren per si soles i fan més acollidor un espai, sinó que són bons aïllants naturals de soroll, i garanteixen una trepitjada més confortable.

6. Miralls

Els miralls estratègicament col·locats t’ajudaran que els teus espais semblin més grans.

Pots penjar-los o bé deixar-los recolzats a terra, en aquest cas, si ho deixem una mica inclinat, reflectirà part del sostre i en conseqüència l’espai es veurà més ampli. És un bon truc per a la paret de fons d’un passadís, l’entrada o el vestidor.

Projecte d'interiorisme online

Un maxi mirall és un aliat perfecte per donar profunditat.

7. Tocs personals

En el setè consell per al teu projecte d’interiorisme online, t’expliquem un altre tip molt rellevant per adornar els diferents espais.

Per fer de la nostra casa una llar, no podem oblidar posar objectes de decoració i complements com a peces d’art que ens apassionin, records de família i de viatges o fotografies que ens facin feliços i mostrin com és qui habita en aquest espai. Aquests detalls marcaran la diferència.

8. Jardí interior

En l’anterior tip parlàvem de donar-li un toc personal als diferents espais de la nostra casa i és que les plantes poden ajudar a configurar un espai bonic i ben ambientat. Assegura’t que si tens diferents plantes o flors comparteixin estils i tons semblants.

Projecte d'interiorisme online
Verde que te quiero verde

9. Mobles multifuncionals

En el penúltim consell per al teu projecte d’interiorisme online volem destacar els mobles que tenen diverses funcions alhora. Es tracta d’un mobiliari d’allò més útil i beneficiós, perfecte per aprofitar racons de la nostra casa i fer-la més funcional.

El més popular són els llits amb canapè o les que compten amb calaixos a la part inferior, tot i això hi ha una gran varietat de mobles multifuncionals.

10. Les tres R’s

Finalment, però no menys important, ens trobem amb “les tres R ‘s”: Recicla, Reutilitza i Reviu mobles o objectes que creus que ja no et poden servir i dóna’ls una segona vida.

Algunes coses que pots incorporar a la teva llar són: cortines, coixins o testos fets de ganxet, taules de palet, mantes o teles, ampolles pintades a mà, fundes per a portaespelmes de jute i molt més!

Això només han estat 10 consells per al teu projecte d’interiorisme per a la teva llar, però si necessites més informació o no saps com començar a organitzar el teu espai, pots contactar amb el nostre equip d’interioristes especialitzats per a una habitació en concret o per a un projecte d’interiorisme complet a Güell Online. Decoració d’interiors online.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡