Disposar d’un petit menjador, amb pocs metres quadrats, no 茅s sin貌nim d’habitaci贸 inc貌moda i aclaparadora en la qual no es pot posar una decoraci贸 bonica i funcional. Amb aquests consells per a decorar un sal贸 petit que oferim a continuaci贸, obtindr脿s les recomanacions 貌ptimes.

Colors clars per a crear sensaci贸 d’amplitud a un sal贸 petit

Una petita sala d’estar sovint es denomina “habitaci贸 de convidats”. Aqu铆 茅s on la fam铆lia i els amics s’allotgen quan visiten la nostra casa. Tamb茅 茅s on es passa la major part del temps, per la qual cosa 茅s important que se senti c貌mode i acollidor. Decorar un sal贸 petit 茅s molt semblant a decorar la teva llar en general; cal parar esment als detalls, utilitzar productes de qualitat i seguir aquests consells per a decorar un sal贸 petit i aconseguir crear un espai acollidor.

Per exemple, un consell per a decorar un sal贸 petit 茅s utilitzar mobles de menjador blancs, ja que crea una sensaci贸 d’amplitud i neteja. Els gabinets blancs, les parets blanques, els coixins blancs i les peces decoratives blanques, com els ventiladors i les taules, creen un aire de senzillesa i calma. Tamb茅 es poden accentuar els mobles blancs amb neutrals p脿l路lids, com a crema o beix. Uns pocs detalls en blau fosc escampats per tot l’espai tamb茅 se sumaran al seu sentit de profunditat i dimensi贸.

A Mobles G眉ell disposem de tot el necessari per a aconseguir decorar un sal贸 petit de manera ideal.

consejos para decorar un salon peque帽o

Aconseguir la ubicaci贸 adequada per als mobles i decoraci贸 d’un sal贸 petit

Tamb茅 茅s important considerar on anir脿 el mobiliari i la decoraci贸 en l’espai. Per exemple, elements decoratius com pot ser un gerro o centre de taula. Minimitzar el desordre tamb茅 fa que sigui m茅s f脿cil trobar tot el que es desitja sense sentir-se frustrat pels elements perduts. A m茅s, realitzar un seguiment de les llaminadures que es recopilen d’amics o familiars far脿 que s’agregui car脿cter al petit sal贸. Un altre dels consells per a decorar un sal贸 petit 茅s, no oblidar-se de donar-los un toc de personalitat als diferents mobles, com a prestatges, taules o marcs de finestres si no es mimetitzen amb la resta d’elements de la sala en el seu empaquetatge original.

La forma en qu猫 s’omple l’espai 茅s tan important com els mobles de menjador que es trien, aix铆 que, 茅s important pensar quina caracter铆stica far脿 que se senti m茅s espai贸s i acollidor. Es podria agregar una pe莽a focal com una pantalla de xemeneia o un repeu de finestra per a cridar l’atenci贸 sobre una 脿rea en particular? Qualsevol cosa que funcioni per a ajudar a atreure a les persones cap al centre del petit sal贸 on, es desitja que es relaxin i descansin despr茅s d’un dia atrafegat, o simplement per a estar relaxat.

Una sala d’estar petita ha de sentir-se acollidora, per貌, tamb茅 temptadora al mateix temps. El principal consell per a decorar un sal贸 petit 茅s, triar colors neutres que funcionin b茅 junts, ajudar脿 a minimitzar el desordre i servir脿 per a deixar espai als llocs favorits en l’espai. Un sof脿 acollidor, peces decoratives audaces i finestres que deixin entrar la llum natural s贸n parts essencials per a crear un ambient de vida c貌mode.

En les nostres exposicions disposem de diferents tipus d’estils per a decorar salons. A m茅s, amb els nostres assessors podr脿 demanar ajuda per a triar com decorar un sal贸 petit.

Per a m茅s informaci贸:

Si vols saber-ne m茅s, no dubtis a contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al tel猫fon: (+34) 977 628 110