Avui volem aprofundir en la importància dels dormitoris ecològics com la millor alternativa per a una llar saludable. Com ja expliquem en posts anteriors, els mobles fabricats amb materials i processos químics alliberen els anomenats COVs. Estar exposats a determinats COVs (compostos orgànics volàtils) de forma prolongada, pot tenir conseqüències negatives a curt termini (malestar, migranyes, mal humor, fatiga, etc.) i fatals a llarg termini (lesions permanents a òrgans interns, per exemple). Doncs bé, en situacions de descans, aquests perills són encara més grans. Evidentment els COVs del nostre voltant seran els mateixos, però el que canvia són les nostres defenses. En les hores de son o descans, el nostre cos es relaxa, i el sistema immunològic baixa la guàrdia per recuperar forces. Aquests compostos imperceptibles es tornaran llavors més nocius, i les seves partícules invisibles afectaran al nostre organisme en major mesura sense que el nostre cos estigui preparat per combatre-les.

Els dormitoris ecològics són la millor defensa

Per tal de protegir el nostre cos dels incomptables agents externs perjudicials als quals estem exposats en el nostre dia a dia hem de deixar que el nostre cos pugui descansar degudament. És per això fonamental que els dormitoris ecològics sobre els quals descansem siguin de la millor qualitat. Evidentment l’ergonomia d’un dormitori ecològic ha de ser òptima per protegir el nostre cos de lesions físiques, però els materials i els processos de construcció dels mobles han de ser totalment ecològics.

A Güell Natura dissenyem dormitoris ecològics a mida

Així doncs només podrem garantir un bon descans amb un dormitori ecològic. Si no ens creus, et recomanem que t’apropis a la nostra exposició. Els dormitoris ecològics, més que veure’ls, cal sentir-los. Tocar, olorar i experimentar els mobles ecològics transmet a les persones sensacions positives que volem que experimentis de primera mà. A més d’això, els nostres professionals dissenyadors i geobiòlegs t’orientaran sense compromís algun de tots els beneficis del mobiliari Güell Natura dissenyant un projecte d’interiorisme a mida ajustant-se totalment a les teves necessitats estètiques i econòmiques.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡