La importància del matalàs.

El matalàs és un producte del qual moltes vegades no se li dóna la importància que té, ja que passem un terç de la vida sobre d’ell. És molt possible que després del menjar sigui de les coses més importants per a la nostra salut.

El matalàs és un article que s’ha de comprar amb molta cura, saber molt bé el que comprem i això sols ho aconseguirem en botigues professionals i que sàpiguen el que venen. El descans ideal és molt difícil de trobar, per això us expliquem com aconseguir-ho.

Quins tipus hi ha?

Hi ha dos tipus de matalassos: El de molles i els espumosos. No n’hi ha un de millor o pitjor. Nosaltres, Mobles Güell, li explicarem la qualitat dels materials, dels cosits i dels farcits. I per descomptat, els hi deixarem provar tots els que necessiti.

Si triem un matalàs amb millors components, la durada serà més llarga. Però no podem recomanar un sense que el proveu, ja que, cada persona, li agrada un tipus de matalàs diferent: més dur, més tou, més adaptable, amb efecte rebot, etc. És una qüestió de gustos. 

Reserva una cita amb un interiorista professional que t’ajudarà a escollir el matalàs idoni per a tu, podràs preguntar-li tot el que necessitis i t’ajudarà en tot moment per obtenir un bon descans. Demana cita prèvia. 

A que espereu? Passeu-vos a veure la nostra exposició a les nostres botigues. Us hi esperem!!

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡