Avui volem fer un gir als pensaments sobre el matalàs de molles. És tan dolent com sembla? Han canviat? Com saber si és un matalàs de qualitat? Us ho expliquem en aquest post.

Han canviat?

Els matalassos de molla han tingut una evolució al llarg dels anys. Antigament les molles dels matalassos eren bicòniques, de bloc, enllaçades. En resum, estructures metàl·liques rígides on l’efecte rebot era molt vident. I tenien un diàmetre de 6 cm, on cada matalàs tenia 500 molles. Actualment, han creat les molles amb un diàmetre més petit així aconseguint més molles en un sol matalàs, fins a 1800 molles, que aconsegueix més adaptabilitat, millorant la qualitat del matalàs i el descans de les persones.

Per donar confort al descans, a sobre de les molles es posen diferents capes de materials sintètics amb bastant de gruix, com la llana o el cotó. Com més capes tingui, el nostre cos estarà més aïllat de les molles i evitarem clavar-nos-les, a més de reduir el soroll d’aquestes.

Beneficis del matalàs de molles

En general són més transpirables, ja que tenen una circulació d’aire diàriament, cosa que fa que siguin més frescos. Un altre avantatge és que tenim un matalàs per les dues cares. Una temporada en un costat i més endavant l’altre, això fa que les fibres es recuperin millor. Això aconsegueix que el matalàs tingui una llarga durabilitat.

En definitiva, tinguem present que hi ha matalassos de molts preus, moltes marques i el que suposa, de moltes qualitats. Mobles Güell compta amb una gran varietat de matalassos de molt bona qualitat que s’adapta a les necessitats de cada estil de persona.

Nosaltres, Mobles Güell, estem per ajudar-lo a saber que és cada cosa, els hi deixarem provar-los tots i cadascun d’ells i els ajudarem a triar el més adequat.

A que esperes per vindre a provar-los? T’hi esperem!!