Condicions òptimes

La fusta és un material viu i, per tant, si no està en les millors condicions per fabricar mobles, poden tenir moviments i afectar el nostre moble. El principal factor és que estigui en condicions òptimes d’humitat, per garantir aquest punt, recomanem, que estigui fabricat per empreses que ens garanteixin la qualitat de la fusta massissa i que provinguin de plantacions d’arbres fetes especialment per mobles. Ha de ser una fusta dura i amb pocs nusos.

Quines fustes hi ha?

Les fustes massisses més utilitzades són el Roure, el Faig, el Cirerer, la Noguera, o el Castanyer, encara que el que més s’utilitza és la del Pi.

El moble massís de pi, tradicionalment ha estat un moble d’estil rústic, però avui en dia tenim moble de pi massís de molts estils. Tant si volen un moble més clàssic a més modern.

A Mobles Güell trobareu tots els estils sense renunciar al moble massís de fusta. Pots trobar una gran varietat de mobles de fusta a les nostres exposicions de mobles. 

Actualment els mobles de pi massís han evolucionat, ara podem trobar aquests mobles amb els avantatges que ens ofereixen els farratges actuals, amb guies per als calaixos ocults, amb frontisses de l’última generació i es munten amb excèntrica, per tal d’ajudar-nos a millorar el nostre dia a dia. Per no dir, els dissenys actuals, que permeten decorar la nostra llar amb calidesa i modernitat.

Pel que fa als vernissos, es fan servir vernís a l’aigua amb alt contingut de sodi, per tant son mobles molt ecològics i no emeten CO₂, que això no afecta en el color del moble. Podent donar-li un ampli ventall de colors, ja sigui de fusta com de lacats, això va al gust de cada persona.

Quins mobles són?

Mobles Güell disposem mobles per menjador, dormitoris, juvenils, de rebedor, mobles auxiliars i fins i tot llibreries i taules per al despatx amb un ampli catàleg d’acabats.

Els hi oferim les marques més prestigioses del nostre mercat: Grupo Seys, reconeguda internacionalment, Rico Forte, un especialista en taules i cadires de la millor relació qualitat-preu i José Ibáñez que té una gran varietat d’estils i productes a uns preus molt assequibles.

Vingui a les nostres botigues i ho podrà veure!! A què espereu? Us esperem amb les portes obertes!! 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡