Canviar de matalàs és una cosa que fem diferents vegades durant la nostra vida, tot i això, ho fem menys cops dels que ho hauríem de fer.

És cert que canviar de matalàs és un procés complex i que molts cops evitem per tot el que comporta. Tot i això, canviar de matalàs és molt senzill, i més amb nosaltres, ja que disposem de transport gratuït. Pel que canviar de matalàs i transportar-lo no ha sigut mai tan fàcil.

A Mobles Güell trobareu les millors marques de matalassos a Tarragona.

El més important al comprar un matalàs

Com ja hem mencionat, comprar un matalàs pot ser una cosa angoixosa i complexa perquè no sabem per on començar, ja que ho fem pocs cops a la vida. Tot i això, hi ha certs aspectes que hem de tindre en compte a l’hora de comprar un matalàs i que molts cops no tenim presents.

L’aspecte més important i que hem de tindre més en compte és que quan el provem i ens estirem, ens sentim còmodes en ell i que s’adapta en tot moment al nostre cos. Ja que tot i que ens hi puguem sentir una mica incòmodes al principi, hem de notar que a la llarga podrem estar còmodes i descansar tranquil·lament en ells.

Si no tenim en compte aquests aspectes a l’hora de comprar un matalàs, pot provocar que no descansem bé en ell i que no dormim o descansem les hores necessàries.

A les nostres botigues de mobles tant de Tarragona com el Vendrell, pots provar els nostres matalassos per a veure com us sentiu en ells. 

Els millors matalassos de Tarragona. - Mobles Güell

Classes de matalassos

A Mobles Güell trobareu dues classes de matalassos entre els quals escollir:

  • Matalassos de motlles: Ideals per a reduir la pressió al cos i per a aquelles persones caloroses. 
  • Matalassos amb despumacions: Dintre d’aquesta classe trobem els viscos, de moda actualment i molt comprats, i els AKR, que són els d’espuma tradicional. 

Si no sabeu quin escollir, els nostres professionals de Tarragona us poden ajudar i recomanar el que més s’adapti a les vostres necessitats. 

Juntament amb aquestes dues classes, els matalassos poden ser de totes les mides i amplades, només heu de decidir quina voleu o necessiteu.

La importància de la marca

Triar el matalàs adequat, pot ser a vegades complicat. És per això que és molt important escollir un matalàs d’una marca professional i amb experiència amb la qual puguem confiar. Ja que si escollim qualsevol, pot ser que invertim diners en un matalàs que no sigui el que volíem inicialment.

A la vegada, també és important comprar el matalàs en un lloc especialitzat i professional on ens aconsellin i ens ajudin a triar el matalàs que s’adapta més al que volem o necessitem.

A Mobles Güell, trobareu les millors marques de mobles a Tarragona.

Quins matalassos recomana Mobles Güell?

Mobles Güell recomana els matalassos de motlle ensacat de Sonpura, una marca catalana que fabrica exclusivament el motlle ensacat. I la qual és el sistema de descans número 1 a Europa. Ja que s’adapta en tot moment a les necessitats dels usuaris i està constantment evolucionant en l’àrea per a garantir el descans absolut als usuaris.

Els millors matalassos de Tarragona. - Mobles Güell

Ara que ja saps com escollir el matalàs perfecte i quina classe de matalassos hi ha, t’esperem en les nostres botigues de mobles tant de Tarragona com el Vendrell, t’esperem a les exposicions.

I, si encara no saps quin és el matalàs perfecte per a tu, deix que un professional t’aconselli.  Contacta’ns, demana la teva cita prèvia i estarem encantats d’ajudar-te en el que necessitis.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡