El teletreball Ă©s un fet que porta entre nosaltres relativament poc temps. Tot i aixĂČ, cada vegada sĂłn mĂ©s les empreses que porten a terme teletreball des de casa, permetent que els treballadors treballin des de casa o altres llocs fora de l’oficina.

La majoria de persones que teletreballen o emprenen ho fan des de casa. En aquest blog us donem els tips imprescindibles per a emprendre a casa d’una manera eficient, cĂČmoda per a sentir-vos a gust en el vostre lloc de treball.

A Mobles GĂŒell gaudim de diferents mobles d’oficina perfectes per a crear un ambient cĂČmode i agradable en el qual treballar. 

Tips per a emprendre a casa

Quan emprenem a casa, Ă©s important tindre un espai a casa on fer-ho. Us expliquem tot sobre com aconseguir aquest espai somiat!

  • Tindre un bon espai de treball: Escollir espais com l’habitaciĂł o el menjador, espais en els quals hi passem el nostre temps lliure, normalment provocarĂ  que no siguem tan productius, ja que relacionem aquests espais amb la desconnexiĂł. A la vegada, si treballem en aquests espais, tambĂ© se’ns farĂ  difĂ­cil desconnectar quan no estiguem treballant, ja que voldrem descansar en el nostre lloc habitual de treball. És per aixĂČ que recomanem utilitzar un espai que no utilitzem normalment per emprendre a casa, com una oficina o una saleta. 

  • DecoraciĂł: Aquest espai de treball ens ha de transmetre concentraciĂł. Pel que evitarem elements excessius que ens puguin distreure durant el treball. Els nostres interioristes professionals us poden ajudar a aconseguir un espai de treball on no falti l’eficiĂšncia i la concentraciĂł mitjançant espais relaxats i que motivin a treballar.
emprendre a casa I Mobles GĂŒell

  • Espai: L’espai no tĂ© per quĂš ser un problema. Amb els nostres mobles funcionals estalviareu espai mentre que aquests seran Ăștils i funcionals durant la vostra jornada laboral. 
  • La importĂ ncia de la comoditat: És important escollir mobles que ens facilitin la comoditat, com per exemple escollir una bona cadira. Les cadires ergonĂČmiques ens ajudaran a aguantar 8 hores asseguts d’una manera cĂČmoda i agradable, evitant els mals d’esquena per culpa de les cadires no adaptades al nostre cos. 
  • Llum: La llum a l’espai de treball Ă©s tambĂ© molt rellevant, ja que en alguns espais no es gaudeix d’una llum natural com ens agradaria tindre a vegades. Tot i aixĂČ, amb les nostres lĂ mpades i llums estem segurs que la llum i l’ambient de treball visible i agradable no seran un problema. 
  • Ordre, ordre i mĂ©s ordre: Mantenir l’espai on emprenem Ă©s tan important com mantenir ordenada la casa, ja que un bon ordre visual ens ajudarĂ  a mantindre i potenciar un bon ordre mental. És per aixĂČ que us recomanem els nostres armaris i estanteries d’alta qualitat per a guardar-hi tot el que necessiteu i mĂ©s, mantenint l’espai ordenat i net. 
Emprendre a casa I Mobles GĂŒell

Els millors mobles d’oficina

A les nostres exposicions gaudim de centenars de mobles d’oficina que us ajudaran a portar l’experiĂšncia del teletreball i d’emprendre a casa al segĂŒent nivell. En les exposicions gaudim des d’escriptoris, cadires ergonĂČmiques, lĂ mpades i llums, mobles funcionals, armaris i fins i tot estanteries per a guardar tot el que necessitis. 

A Mobles GĂŒell gaudim de mobles de dissenys i estils per a totes les edats, creant un ambient agradable i cĂČmode per a treballar. 

Encara no sabeu com decorar el vostre espai de treball per a emprendre a casa? No us preocupeu! Podeu visitar les nostres exposicions de mobles i us ajudarem mitjançant una ajuda totalment personalitzada i individual. També podeu concertar una cita prÚvia.

I si compreu els mobles, oblideu-vos de portar-los a casa i muntar-los, a Mobles GĂŒell gaudim de transport i muntatge gratuĂŻt, pel que nomĂ©s us haureu d’encarregar d’escollir el moble que mĂ©s s’adapti a vosaltres i a la vostra llar.

Emprendre a casa I Mobles GĂŒell

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telĂšfon: (+34) 977 628 110