Grupo Seys

GRUPO SEYS

Passió, art i bellesa


Grupo Seys és una empresa dedicada a la fabricació i disseny de mobles que es va fundar l’any 1987 a Andalusia. Es van agrupar sis persones que es dedicaven a la producció i venta de mobiliari amb la idea d’augmentar la qualitat de les peces i que el disseny dels seus mobles fos una característica que els identifiques. Grupo Seys, vol ser reconeguda per la perfecció dels seus treballs i pel reconeixement dels seus clients.

L’empresa no només treballa a nivell nacional, sinó que gràcies al recorregut i trajectòria d’aquesta gran marca, el seu mobiliari també està present a nivell internacional. Grupo Seys destaca per la qualitat en els seu servei i per l’eficiència del seu equip de professionals, que són els responsables de que els clients rebin productes amb uns acabats perfectes i un molt bon tracte.

Els seus productes s’inspiren en l’art i la bellesa de grans projectes i en la passió i la cura que posen els seus dissenyadors en la creació de cada peça. El seu departament, utilitza la tecnologia 3D més avançada per representar aquestes creacions i obtenir grans resultats.

Els acabats dels mobles són la part més delicada de tot el procés, els professionals de Grupo Seys combinen les seves tècniques artesanes amb la tecnologia més avançada, per construir els mobles que els representen com a marca.

Els menjadors i dormitoris són els productes que identifiquen aquesta marca. El seu ampli catàleg ens mostra tot tipus de dissenys que aposten per la personalitat, el caràcter i l’estil en totes les seves peces. La seva amplia gamma de productes que combinen estils rústics i clàssics, estan dissenyats per adaptar-se a les preferències i necessitats de tots els usuaris. Dissenyant espais que destaquen per la seva forta presència a la llar, la calidesa i la comoditat.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://www.gruposeys.com/

 

    SUBIR