El menjador és l’estada principal de totes les cases, i en la qual es passa més estona. Per aquest motiu, hem d’equipar aquest espai de reunió familiar com cal i que sigui el més funcional possible sense perdre sentit estètic. Per a donar la sensació d’engrandir el saló e, considera aquests tips per a usar amb els teus mobles. Esperem que us serveixin els nostres trucs. La majoria dels dissenyadors d’interiors i arquitectura recomanen considerar les següents qüestions per a donar sensació d’engrandir el saló.

Segons cada saló es poden aplicar els uns o els altres, no fa falta haver de complir-los tots. Però tenir-los en compte a l’hora de renovar el mobiliari o redecorar-lo. A continuació us deixem una guia amb els següents tips!

Tips per guanyar espai al menjador

1. Utilitzar el color blanc de base. Per a crear una aparença espaiosa i oberta, s’usa el blanc com a color bàsic. Els elements visuals addicionals a considerar són catifes, cortines i sofàs. Tingui en compte que una estètica oberta s’associa amb la falta de desordre. Per a il·luminar l’àrea, tanqui cortines o persianes que deixin passar la llum. Alternativament, utilitzi llums de paret per a il·luminar l’habitació.

2. Utilitzar complements. Els quadres grans i els miralls amplien l’efecte que tenen en una habitació més que els decorats petits. Exhibir-los en un lloc on la llum del sol els travessa augmentarà el seu impacte visual.

3. La prova dels 3 terços. Com saber si tens massa mobles en el teu menjador? Divideix mentalment l’habitació en tres parts iguals. Ara pregunta’t: si juntes tots els mobles, cabrien en un només un terç? Si la resposta és sí, llavors tens la quantitat de peces que necessites. Però si no, és millor treure’n algun: si està molt ple, semblarà més petit.

4. Crear zones però sense dividir-les. Canvia el color de parets, sostres o terres en diferents àrees o usa diferents materials. Per exemple, el sòl de parquet en el “saló” i el paviment de pedra en el menjador.

5. Mobiliari multifuncional. Utilitza mobles funcionals a la sala d’estar, taules extensibles, taules de cafè que s’aixequen o es mouen, sofàs lounge convertibles, taules niu i altres en el menjador.

agranda el salón

6. Color només en tèxtils. Amb parets i sostres blancs, pot posar colors cridaners en tèxtils i catifes que no els enfosqueixin. Donaran un toc més ampli.

7. Mobles amb doble propòsit. Aposta per una taula on puguis menjar i treballar, o com a taula auxiliar o una altra cadira en el menjador per a donar suport al sofà quan el necessitis. Sofà amb canapè per a guardar els accessoris, com a mantes, fundes, coixins, etc.

8. No t’oblidis de deixar distància mínima entre mobles. Per a passar entre mobles, deixi una distància d’almenys 80 cm. Aquest és l’espai necessari per a passar còmodament sense veure abarrotat el teu saló. Si té un aparador amb calaixos, deixi un espai de 100 cm des del front del gabinet. Els necessitaràs per a obrir-los sense que s’encongeixin.

T’han servit aquests tips? En les nostres exposicions a Tarragona gaudim de tots aquests tips i els utilitzem per a decorar i simular les estades. A més, amb els nostres assessors podrà demanar ajuda per a triar els millors mobles per al seu menjador.

Redecorar el teu menjador mai havia estat tan fàcil!

Per a més informació:

Si vols saber més, no dubtis a contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
o trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡