Nou servei de decoració d’interiors online

Durant 2020 hem après moltes coses, entre elles, passar molta estona a casa. Bé sigui estudiant, treballant i fins i tot socialitzant a través de les pantalles dels dispositius mòbils. Aquests ens han servit com a eina de comunicació i, en moltes ocasions, ens han facilitat diversos aspectes del nostre dia a dia.

Gràcies als mitjans en línia podem seguir connectats al món exterior. A Mobles Güell volem seguir en contacte amb vosaltres, per això, ens adaptem a les necessitats reals dels nostres clients. Sense més dilació, us presentem Güell Online per a realitzar el teu projecte de decoració d’interiors online.

decoració d'interiors online

En què consisteix Güell Online?

Aquest nou servei de decoració d’interiors online neix per ajudar-te a configurar un espai ideal de la manera més còmoda i senzilla: sense que et moguis de casa.

Com funciona?

  1. Omples el formulari
decoració d'interiors online

Omples aquest formulari per donar-nos el màxim d’informació. En un màxim de 72h ens posem en contacte amb tu per la via que ens indiquis per fixar una reunió amb un responsable comercial interiorista.

2. Comencem a treballar

decoració d'interiors online

Una vegada tanquem la proposta, comencem a treballar en el teu projecte a mida. En un màxim de 2 setmanes fixem una altra reunió per a presentar-te’l.

3. Proceso de montaje

decoració d'interiors online

Una vegada aprovat el projecte definitiu, ens desplacem a casa teva per a prendre les mesures necessàries i poder avaluar correctament el procés de muntatge.

4. Montaje in situ

decoració d'interiors online

Et portem a casa tots els mobles i elements decoratius del teu projecte i te’l muntem in situ, sens que hagis de preocupar-te per res.

Així de fàcil, amb Güell Online!

Si necessites més informació o tens dubtes sobre la teva decoració d’interiors online, no esperis més i posa’t en contacte amb nosaltres.

I si el que vols és inspiració, et deixem el nostre Pinterest, on podràs visualitzar com pot arribar a ser la teva llar.

La forma de fer realitat el teu projecte d’interiorisme online sense moure’t de casa