Sabíeu que si dormim una mitjana de 8 hores diàries, haurem dormit en un mes unes 240 hores en el matalàs? Impressionant, no? Perquè si seguim aquesta norma, en un any haurem dormit unes 2.880 hores.

Com ja hauràs deduït, l’elecció d’un bon matalàs és imprescindible i superimportant, ja que aquest ens pot ajudar a prevenir futurs dolors d’esquena i de cos. I alhora, a alleujar els dolors que puguem tenir en aquest moment. Encara que a vegades l’elecció d’un bon matalàs és complicada. En aquest blog t’expliquem tot sobre com escollir el millor matalàs per a tu.

En Mobles Güell pots gaudir dels millors productes de descans que revolucionaran el teu descans diari.

Per què i com escollir el millor matalàs?

Com ja hem vist anteriorment, passem moltes hores en el matalàs, sol dormint! Per tant, com escollir el millor matalàs és molt important perquè és una inversió i una decisió molt important per a la nostra salut.

I quin matalàs és el més adequat per a nosaltres?

Segons l’Associació Espanyola del Llit (ASOCAMA), qui ha realitzat diferents estudis clínics, ha arribat a la conclusió que un matalàs amb més de 10 anys deixa de ser completament saludable i es converteix, de fet, en un matalàs perjudicial sense importar l’ús que se li hagi donat. Per tant, serà encara més important saber com escollir el millor matalàs per a cadascun de nosaltres.

Amb el temps, les condicions de fermesa i higiene han canviat, de fet no tots els matalassos aconsegueixen aquesta durabilitat, així que s’ha de tenir en compte quin matalàs escollirem per a passar els anys. Depenent de l’ús, la confecció i la qualitat de materials, entre altres, un matalàs pot durar de mitjana entre 8 i 10 anys.

En les nostres exposicions a Tarragona gaudim de centenars de matalassos d’última generació gràcies a la nostra permanent col·laboració amb els millors especialistes i marques del sector del descans, com Sonpura.

Com escollir matalàs? La guia definitiva I Mobles Güell

Tipus de matalassos

Segons la composició del nucli del propi matalàs, podem classificar-los en: 

  • Matalassos de molls: Molt transpirables i frescos. Aquests matalassos s’acoblen perfectament al nostre cos i independitzen la seva resistència en funció del pes de cada persona.
  • Matalassos de viscoelàstica: Sensibles al nostre pes i temperatura, per la qual cosa s’adapten totalment al cos. Els últims models de matalassos viscoelàstics gaudeixen d’una nova tecnologia aplicada a la seva fabricació que aporten propietats higièniques que eliminen olors i bacteris. Alhora, són atèrmics, per la qual cosa proporcionen una sensació molt confortable i retenen i evaporen la humitat.
  • Matalassos de làtex: Es consideren de làtex natural els que tenen, almenys, un 85% de làtex en la seva composició. Aquests resulten molt confortables i ofereixen un suport adequat.  

En les nostres exposicions gaudim de tots aquests tipus de matalassos a Tarragona, per la qual cosa triar serà molt senzill.

Com triar el millor matalàs mai havia estat tan fàcil!

Cómo escoger el mejor colchón I Mobles Güell

Consells per escollir el millor matalàs

Per a triar el millor matalàs, heu de tenir en compte que perquè una persona dormi còmoda, necessita mínim un ample de 85 cm i 150 cm si són dos en un matalàs de matrimoni. Si parlem del llarg, han de quedar com a mínim uns 10-15 cm per sobre de la nostra alçada.

A Mobles Güell només has de venir, provar-ho i decidir quin és el teu matalàs ideal. Asseu-te, estira’t, acomoda’t, fins a descobrir quin és el teu matalàs perfecte. Deixa’t assessorar pel nostre equip professional explicant-nos quines cerques i què necessites.

Sabies que la nostra exposició és la més gran de Catalunya? En ella pots trobar les millors marques de mobles més exclusives, moltes d’elles premiades; com Tegar o Trébol. Ah! En les nostres exposicions no trobareu només matalassos, també coixins, fundes, llençols i molt més; tot el necessari per a aconseguir el llit ideal.

Si vols provar els nostres matalassos, només has de visitar-nos, pots demanar cita prèvia.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡