Mobles de menjador: Estil i funcionalitat per la llar

Una de les parts més importants de la llar és el menjador, el lloc imprescindible cada vegada que celebrem alguna cosa amb els nostres, ja que és un espai per rebre, reunir i compartir. És per aquest motiu, que hem de cuidar fins l’últim detall de la sala, amb mobles de menjador de disseny com els que podreu trobar a Mobles Güell organitzant així un espai on regni l’harmonia i la funcionalitat.

A continuació us donarem algunes idees de mobles pel menjador per utilitzar-les en la decoració de la vostra casa: En primer lloc, haureu d’escollit taules i cadires de manera que combinin entre elles i que agafin part del protagonisme del menjador. Per exemple, podeu utilitzar taules senzilles que es puguin allargar fins fer-se més grans, i que desprenguin lluminositat i elegancia per parts iguals. A més, és aconsellable que el taula ocupi el lloc central del menjador i proper de la llum natural, però que permeti la lliure circulació per l’espai.

La il·luminació és una altre part primordial a l’hora de dissenyar el menjador ideal. Una bona aportació a l’ambient són les làmpades centrals penjades al sostre per donar-li aquell toc de modernitat i disseny a l’ambient.

L’estil del mobiliari jo corre a càrrec de cadascú, sempre pots optar per un estil minimalista amb molt d’espai amb mobles senzills, funcionals i harmoniosos. O agafar un estil com el rústic i crear un espai guiat per els mobles de fusta i la calidesa i confort que aquests transmeten.

mobles pel menjador de tots els estils i dissenys.

Mobles de menjador per decorar la teva llar

Si voleu crear un disseny que es diferenciï de la resta podeu utilitzar diferents mètodes com: un canvi de colors en les diferents parets, afegir catifes com a elements decoratius.

Una opció molt popular són els elements naturals, com a flors, plantes i roques, que traslladen la naturalesa a l’interior d’un menjador. El colorit aporta alegria i energia a l’interior de la llar, però si preferim optar estil més sobri i serè, els detalls en or i plata transmeten un elegant sentit ‘vintage’ a tota l’estada.

Els miralls decoratius encaixen a la perfecció amb unes taules i cadires de menjador ergonòmiques, modernes i de disseny sofisticat.

Els marcs de fusta massissa i la superposició de tons suaus i naturals potencien la llum i la calidesa de l’estada i converteixen a aquest línia de mobiliari en el llenç perfecte per crear un menjador a la mesura de les nostres il·lusions i expectatives.

Tant si el menjador és ample com si les dimensions són més reduïdes, uns mobles de menjador ben treballats, de materials nobles i disseny i fabricació cuidats sempre llueixen. Això sí, la forma en què decorem l’espai pot potenciar la seva bellesa i caràcter únic.
Per això és important configurar la decoració del menjador entorn del mobiliari, buscant aquells elements que ressaltin les seves qualitats estètiques, bé com a complement o bé com a contrapunt.

Així, una vegada triats i muntats els nostres mobles de menjador, és el moment de pensar en la resta de la decoració, atenent a criteris funcionals i pràctics, però també lligats al nostre gust personal. I prioritzant sempre la comoditat.

A Mobles Güell oferim una extensa diversitat de mobles de menjador amb els que dissenyar el vostre saló tenint en compte les vostres preferències i necessitats.

A més, els nostres professionals t’orientaran en el que necessitis sempre ajustant-se totalment al teu estil i necessitats. T’acompanyem en la decisió de compra per orientar-te a trobar els mobles que més s’adapten al vostre estil i la vostra butxaca.