“Gas” la cadira que va marcar un punt d’inflexió a la marca STUA i al mercat de cadires. Un projecte de cadira que va dissenyar Jesús Gasca. Que es va convertir en la cadira més còmoda! Vols saber el motiu? Segueix llegint. 

La cadira fa 20 anys que va sortir al mercat i s’ha convertit en un clàssic del disseny: gràcies a la seva lleugeresa, la seva ergonomia i la bellesa de la seva estructura d’alumini. Una cadira dissenyada per a mobles d’oficina i  la van considerar la cadira més còmoda de l’any i, de fet, va rebre el premi. Actualment, segueix molt vigent i inclús té la seva versió amb rodes. 

la cadira més còmoda

On trobar la cadira més còmoda?

La cadira s’ha tornat un referent en el sector, i la podreu trobar en projectes tan emblemàtics com al Museu Guggenheim de NY, la seu central de Google, el Museu de l’Acròpolis, Stahl House de “Los Àngeles” i ara també a Mobles Güell.

 

la cadira més còmoda

Pots preguntar per la cadira a les nostres botigues de mobles de Tarragona com a la botiga de mobles del Vendrell. No dubtis en provar-la i en dir-nos si et sembla tan còmoda com diuen.

I si necessites assessorament per a la teva llar, no dubtis en contactar-nos i estarem encantats de poder ajudar-te!

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡