Moltes vegades quan comparem productes a l’hora de fer una compra considerable només ens fixem en la relació preu/producte, i el preu d’un moble és molt més que sol això. Busquem una diferenciació gràcies al nostre valor afegir i no només vendre mobles

La diferenciació en els petits detalls

A Mobles Güell vetllem perquè tot estigui en harmonia.
Des del primer moment intentem fer l’estança a les botigues tan acollidora com sigui possible. La facilitat en arribar-hi, l’aparcament gratuït per a tots els nostres clients o bé, una bona rebuda són pilars fonamentals.

Un cop dins de la tenda, seguim vigilant cada detall: la música ambient, que l’olor sigui agradable, i sobretot la bona decoració de les nostres exposicions amb molta diversitat de productes.

L’ajuda dels nostres professionals també complementa molt bé tot l’anterior. Oferim diversos serveis com l’assessorament d’interioristes, els quals et poden dissenyar en 3D el teu espai per veure-ho amb acabats reals. O bé, es desplacen a casa teva per mesurar l’espai i aconsellar-te per aprofitar-lo de la millor forma possible, etc. Tot això és el que crea aquesta diferenciació de Mobles Güell.

Però com garantim el bon estat dels mobles?

Segur que una vegada tinguis la comanda feta et preguntaràs: des d’on venen els meus mobles? Quines proteccions porten o com viatgen?

Hi ha moltes parts de la venda i fabricació de mobles que el client desconeix. Per això és important destacar que a les nostres botigues sols treballem amb fàbriques europees de prestigi reconegut on, a part de tenir maquinària de la tecnologia més avançada,  compleixen les normatives mediambientals.

Tots els productes van embolicats amb material de protecció adequat pel seu transport i sempre viatgen amb transports especialitzats.
Quan arriben als magatzems les peces es descarreguen, i es mouen amb carros. Al no tocar cap moble a terra s’evita al 100% l’aparició d’humitats o esquerdes pels moviments.

Posteriorment, és el nostre equip de transports qui porta el mobiliari cap a les cases, avalats pels seus anys d’experiència cuiden cada article al màxim perquè arribi en perfecte estat.

Inclús, oferim la possibilitat de muntatge totalment gratuït i en acabar, ens enduem tots els residus d’embalatge deixant el seu habitatge completament net, i ja ens encarreguem nosaltres de portar-ho tot a la deixalleria.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110
O per una atenció totalment personalitzada pot reservar cita prèvia.