Moltes vegades quan comparem productes a l’hora de fer una compra considerable només ens fixem en la relació preu/producte, i el preu d’un moble és molt més que sol això. Busquem una diferenciació gràcies al nostre valor afegir i no només vendre mobles

La diferenciació en els petits detalls

A Mobles Güell vetllem perquè tot estigui en harmonia.
Des del primer moment intentem fer l’estança a les botigues tan acollidora com sigui possible. La facilitat en arribar-hi, l’aparcament gratuït per a tots els nostres clients o bé, una bona rebuda són pilars fonamentals.

Un cop dins de la tenda, seguim vigilant cada detall: la música ambient, que l’olor sigui agradable, i sobretot la bona decoració de les nostres exposicions amb molta diversitat de productes.

L’ajuda dels nostres professionals també complementa molt bé tot l’anterior. Oferim diversos serveis com l’assessorament d’interioristes, els quals et poden dissenyar en 3D el teu espai per veure-ho amb acabats reals. O bé, es desplacen a casa teva per mesurar l’espai i aconsellar-te per aprofitar-lo de la millor forma possible, etc. Tot això és el que crea aquesta diferenciació de Mobles Güell.

Però com garantim el bon estat dels mobles?

Segur que una vegada tinguis la comanda feta et preguntaràs: des d’on venen els meus mobles? Quines proteccions porten o com viatgen?

Hi ha moltes parts de la venda i fabricació de mobles que el client desconeix. Per això és important destacar que a les nostres botigues sols treballem amb fàbriques europees de prestigi reconegut on, a part de tenir maquinària de la tecnologia més avançada, compleixen les normatives mediambientals.

Per a més informació:

Si vols saber-ne més no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110
O per una atenció totalment personalitzada pot reservar cita prèvia.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡