A les llars hi ha dues classes de persones, les que no acumulen coses i les que sí. Per aquestes últimes, aquest blog és per a vosaltres. En aquest blog parlarem sobre com aconseguir una llar minimalista i com mantenir-la en aquestes condicions. 

Mobles Güell, trobareu tota classe de mobles que us ajudaran a arribar a la tendència del minimalisme

Què és el minimalisme?

El minimalisme és una tendència que consisteix en desfer-se de totes aquelles coses que sobrin per a quedar-se simplement amb les coses essencials i bàsiques que necessitem. Avui en dia, aquesta tendència es contempla com un estil de vida.

Com i on aplicar-lo?

Aquesta tendència del minimalisme es pot aplicar a tota la llar. Un dels llocs on s’acostuma a aplicar en major freqüència és en els armaris i els calaixos de roba, ja que solen ser els espais que costa més mantindre ordenat. I per a tindre un espai minimalista hem de portar a terme diferents passes:

 1. Buidar: Començarem buidant tots els calaixos i armaris fins que quedin completament buits. 
 2. Seleccionar: Seleccionar els elements que ens quedarem i els que no fent preguntes com “em segueix agradant?, “li dono ús?” o “m’aporta felicitat?”
 3. Recol·locar: Després de seleccionar el què volem i el què no, ho tornarem a col·locar d’una manera ordenada que sigui complicada de desfer. 

I després d’aquests passos, ja tindrem uns calaixos i armaris lliures de peces i accessoris que només ocupaven lloc, creant una zona amb minimalisme que ens ajudarà a mantindre l’ordre.

Les claus d'una llar amb minimalisme I Mobles Güell

Espais

Si volem un espai amb minimalisme, us donem uns tips per a cada espai de la llar:

 • Despatx o oficina: En aquest espai s’ha d’estar concentrat, pel que és molt rellevant mantenir l’ordre a la taula de treball. Aquest espai ha d’estar compost per unes bones cadires, una taula amplia, entre altres detalls.  Amb els nostres mobles d’oficina, estem segurs que estareu d’allò més còmodes. 
 • Menjador: Un menjador ordenat i amb minimalisme ens ajudarà a sentir-nos més a gust. El minimalisme ens ajudarà a descarregar la nostra casa de tots aquells objectes que no ens aporten res. És per això que us donem tres consells: 
  • Alleugera les estanteries
  • Qüestiona els aparells tecnològics: són realment útils?
  • Els colors neutres són els teus aliats.
Les claus d'una llar amb minimalisme I Mobles Güell
 • Lavabo: Al ser una de les estances, normalment, més petites, a vegades és complicat mantenir l’ordre, ja que és un espai en el qual guardem molts articles petits i accessoris de tota classe. TIP! Revisar els productes com cremes i maquillatge, ja que alguns d’ells podrien estar caducats. En aquest cas, separarem tots els articles depenent de la seva classe: d’higiene, maquillatge…, i els posarem tots en diferents capses aconseguint el minimalisme al complet. 

 • Cuina: Una tendència minimalista ha sigut la de comprar a granel i substituït les aparatoses bosses de plàstic dels cereals per pots de vidre, els quals a la vegada, donen un toc més ordenat i menys informal. A la vegada, ajudem al medi ambient.

Ara que ja sabeu tots els secrets d’una llar amb minimalisme, només falta aplicar-la! Des de Mobles Güell us ajudarem amb el nostre servei d’assessorament personalitzat a aconseguir una llar plena de minimalisme, demaneu cita prèvia., estarem encantats d’ajudar-vos! 

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110