Aconsegueix gratis la cadira Sail durant tot el mes de març

Aquest mes et fem una oferta que no podràs refusar. Aconsegueix la cadira Sail totalment Gratis.

Si, si. GRATIS.

Sense concursos ni sortejos. És tan fàcil com omplir el formulari i automàticament us enviarem un cupó al vostre email. Veniu a Mobles Güell o a Nus Mobles amb el cupó i, per una compra mínima de 100€ us emporteu de regal aquesta fantàstica cadira.

Passeu la veu, és una promoció única d’aquest mes de març!

Sail, cadires amb presència i caràcter

Aquest disseny de cadira és perfecte per combinar amb qualsevol estil de mobiliari. A més és una peça distingida, neta i funcional, realitzada a partir d’un extens estudi i de la utilització de la tècnica d’injecció del plàstic. Cada detall de la cadira, està estrictament meditat, per tant la seva estructura i els materials amb els quals està treballada,  garanteixen la seva durabilitat i estabilitat.

Andreu World, la marca

Andreu World és una firma de prestigi, que s’ha convertit, des dels seus inicis l’any 1955, en un referent en la creació i disseny de mobiliari d’estil contemporani.

Si alguna cosa els pot identificar és el disseny dels seus productes, que ha aconseguit fer-los guanyadors de nombrosos premis nacionals i internacionals, com el Premi Nacional de Disseny 2007, el més prestigios que es concedeix a les marques que considren que el disseny és el centre de la seva estratègia d’innovació i creixement.

La seva àmplia col·lecció de mobles, ha estat plantejada per oferir als seus clients solucions que combinin la funcionalitat amb el disseny més exquisit.

Tot el seu equip de professionals treballen per crear dissenys innovadors i que respectin el medi ambient, proposant continuament projectes que satisfacin les demandes més exigents i que permetin als usuaris gaudir d’una llar plena de caràcter i elegància.  Cada projecte està pensat per millorar la comoditat, els acabats i l’adaptabilitat dels seus mobles, procés que origina que es mantingui una relació molt propera amb cadascun dels seus productes, aportant sempre la màxima qualitat en tot el procés de producció i elaboració.

A més, gràcies a la seva manufactura és una empresa líder en avenços tecnològics, disseny i creació de productes, que compta amb les tècniques més avançades i inversió continua en recerca, desenvolupament i tecnologies.