Mobles Güell té múltiples opcions de mobiliari i elements de decoració distribuïts amb elegància perquè pugui veure de primera mà diversos estils de mobles i complements per la llar.

El nostre objectiu és trobar l’excel·lència per a tots els nostres clients. Busquem la millor qualitat dels mobles. Seleccionem les millors marques de mobles i materials de qualitat. Però sabem que no n’hi ha prou amb un moble de qualitat. També compta els serveis de post venda, com els mobles amb transport i muntatge gratuït, assessorament d’interioristes. 

Mobles amb transport i muntatge gratuït

Mobles amb transport i muntatge gratuït

Per aquest motiu, pots optar i gaudir de diferents serveis només pel fet de comprar en una de les nostres botigues: Mobles Güell o Nus Mobles. El que ens agrada destacar son que els preus del mobiliari de les nostres botigues són amb transport i muntatge gratuït. 

Una visita totalment personalitzada per la nostra exposició de mobles, sense compromís, i els assessorarem en les opcions que més s’adaptin a les seves necessitats.  Si ho necessites, reserva cita prèvia, aquí

Per la compra de qualsevol dels nostres mobles o decoracions de mobiliari son amb transport i muntatge gratuït, nosaltres ens encarreguem de tot.

Només caldrà posar data d’entrega i la seva direcció, a partir d’aquí és feina nostra. Ens encarreguem de transportar el moble adquirit i muntar-lo de la manera més professional i cuidant tots els detalls perquè el moble quedi perfectament muntat.

Sigui el moble que sigui, 

Mobles amb transport i muntatge gratuït

Mobles amb transport i muntatge gratuït

I ara que saps el procés, t’animes amb un moble nou?

T’esperem tan a Tarragona com al Vendrell a la nostra exposició de mobles.  Podràs trobar tota classe de mobles per a la teva llar. Des de mobles de dormitori fins a sofàs i butaques.

I recorda, tots els mobles són amb transport i muntatge gratuït!. Us esperem!