Mobles Güell té múltiples opcions de mobiliari i elements de decoració distribuïts amb elegància perquè pugui veure de primera mà diversos estils de mobles i complements per la llar.

El nostre objectiu és trobar l’excel·lència per a tots els nostres clients. Busquem la millor qualitat dels mobles. Seleccionem les millors marques de mobles i materials de qualitat. Però sabem que no n’hi ha prou amb un moble de qualitat.

Moble Mobles Güell

Per aquest motiu, pots optar i gaudir de diferents serveis només pel fet de comprar en una de les nostres botigues: Mobles Güell o Nus Mobles

Una visita totalment personalitzada per la nostra exposició, sense compromís, i els assessorarem en les opcions que més s’adaptin a les seves necessitats.  Si ho necessites, reserva cita prèvia, aquí

Per la compra de qualsevol dels nostres mobles o decoracions de mobiliari tenim transport i muntatge gratuït, nosaltres ens encarreguem de tot.

Només caldrà posar data d’entrega i la seva direcció, a partir d’aquí és feina nostra. Ens encarreguem de transportar el moble adquirit i muntar-lo de la manera més professional i cuidant tots els detalls perquè el moble quedi perfectament muntat.

muntatge gratuït

I ara que saps el procés, t’animes amb un moble nou?