Espai ordenat, ment ordenada.

Els bons propòsits d’any nou són tot un clàssic. És una bona manera de motivar-nos per aconseguir tots aquells objectius i metes que tinguem al cap. Entre els més demanats trobem el de menjar més sa, fer més exercici, viatjar més, estar més amb la família i amics, etc.

Però el que volem destacar especialment avui és l’ordre, un gran mal de cap i l’objectiu al que molta gent aspira en el seu dia a dia. Siguis més o menys ordenat, tots hem sentit en algun moment de la nostra vida aquella necessitat de posar en ordre tot el que ens envolta, el motiu és perquè l’ordre afavoreix i millora la nostra experiència, rendiment i estat d’ànim. Aquí recau la importància de tenir un espai ordenat i ben definit amb l’objectiu de sentir-nos millor amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

L’espai de treball, és el lloc on ha de regnar l’ordre per excel·lència. Millorar l’organització potencia les nostres ganes de treballar i el nostre rendiment. És fonamental que cuidem el nostre entorn laboral i el convertim en un espai còmode i funcional. A Mobles Güell, portem temps treballant amb mobles barcelona d’oficina de disseny i complements que faran que la vostra oficina respiri un aire diferent.

Si teniu la possibilitat d’ambientar el vostre lloc de feina, invertiu en mobles barcelona que afavoreixin l’ordre, el confort i la bellesa.

La clau és trobar mobiliari i complements amb els que ens sentim còmodes, una bona il·luminació, cadires confortables, taules amplies, etc. I sobretot, que us agradin, que us entrin pels ulls, ja que això afavorira que el vostre estat d’ànim sigui més bo.[/vc_column_text][vc_column_text]

TIPS PER ACONSEGUIR UNA BONA ORGANITZACIÓ

  • Perquè tot estigui ben ordenat és ideal que organitzeu tots els vostres elements de feina per tal de tenir totes les vostres pertinències a l’abast.
  • Eliminarem tots aquells elements que no ens serveixin, que siguin només de decoració. De manera que aconseguim tenir un espai ampli i net.
  • Utilitza les parets per posar estanteries i perxes per poder col·locar aquelles coses que no utilitzis tan sovint, de manera que no et molestin sobre la taula.
  • Com més lleugers siguin els mobles i els accessoris, més probabilitats tindreu per afegir elements organitzadors.

Ara ja és tot feina vostra! Feu volar la imaginació i comenceu a crear espais ordenats a la vostra feina com a propòsit d’any nou!

A Mobles Güell oferim una extensa diversitat de mobles d’oficina amb els que dissenyar el vostre racó de treball ideal.

A més, els nostres professionals t’orientaran en el que necessitis sempre ajustant-se totalment al teu estil i necessitats. T’acompanyem en la decisió de compra per orientar-te a trobar els mobles que més s’adapten al vostre estil i la vostra butxaca.