Si el que voleu és una habitació plena d’elegància i funcionalitat, els mobles d’estil clàssic són la vostra opció de mobiliari.

A l’hora de decorar el nostre dormitori el primer que hem de pensar és com convertir-lo en un ambient on predomini la comoditat i la relaxació. L’estètica i l’estil juguen un important paper en aquest pas. Segons la nostra personalitat podem optar per les tendències del moment o deixar-nos emportar pels nostres gustos personals i crear un espai d’allò més autèntic i acollidor. Per aquest motiu et recomanem alguns consells per donar un gir al teu dormitori.

Els colors: l’ADN dels mobles d’estil clàssic

Mobles Güell us ofereix una amplia varietat de dormitoris d'estil classic per crear la vostre habitació somiada-

Dormitori d’estil clàssic

En primer lloc hem de triar colors i textures que aportin calidesa i confort a l’habitació. Com ja sabem els colors influeixen en els estats d’ànim, per tant no podem jugar massa amb els colors molt foscos perquè podrien donar una aparença trista i depriment  a l’habitació. Alguns dels colors que poden resultar una molt bona opció són el marró, el blanc, el beige i les tonalitats terra. S’ha de tenir en compte que com més tons suaus utilitzem més relaxat es veurà l’espai, a més aquests tons donaran un toc sofisticat al vostre dormitori.

L’estil dels mobles

Seguint amb els consells, si el que volem aconseguir és un estil elegant pel nostre dormitori hauríem d’escollir peces de mobiliari clàssiques, ja que aquests tipus de mobles són una opció molt adient a l’hora de crear ambients distingits i agradables. Es recomana no excedir-se amb  moltes peces, ja que podríem omplir massa l’espai i saturar l’ambient. Per exemple, si disposeu d’un dormitori ample una bona idea és col·locar un baül als peus del llit, també un tocador i alguna butaca en algun cantó de l’habitació.

Els objectes decoratius també juguen un paper crucial a l’hora de decorar el dormitori. Les fundes nòrdiques, els coixins i les cortines són les peces que proporcionen aquella calidesa que tant necessita el dormitori que volem crear i per tant s’han de triar a consciència.

A Mobles Güell disposem d’una gran diversitat de mobles d’estil clàssic, us podem assessorar i ajudar a escollir el mobiliari que més s’adeqüi a l’estil del vostre dormitori i també a la vostra butxaca.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡