La decoració d’habitacions amb mobles d’estil juvenil és la més complicada de tota la llar. Qui utilitzi aquest dormitori no serà un nen, però tampoc podem escollir els mobles que trobaríem en qualsevol habitació de matrimoni, ja que tampoc el podem considerar un adult.

Quan decorem una habitació amb mobles d’estil juvenil hem de tenir clar que la sala es dividirà en tres zones clares. Un lloc d’estudi, un altre lloc per l’emmagatzematge i per últim i la més imprescindible la zona de descans. Quan sapiguem com volem que sigui la disposició de l’habitació és l’hora d’escollir els mobles que més lliguin amb la personalitat del futur propietari de l’habitació.

Hem de considerar, que en una habitació per adolescents ha de regnar la comoditat i funcionalitat, ja que serà el refugi perfecte on passi una gran quantitat de temps.

Mobles d’estil juvenil per la decoració

Per damunt de tot, els mobles han de ser funcionals: calaixeres amb rodetes, mobles convertible, aprofitar al màxim l’espai sota el llit, per posar-hi un altre llit o per utilitzar-ho com a zona d’emmagatzematge. Si l’espai ens ho permet, seria perfecte que alguna zona de l’habitació estigues destinada a la relaxació i a l’oci, on compartir el temps amb amics o per gaudir d’estones a soles.

Hem de tenir en compte que l’habitació sigui un clar reflex de la personalitat del jove, però realment els colors neutrals pels dormitoris juvenils són els millors, després sempre podem fer combinació amb detalls que donin més força a la zona.

Una altra idea és incloure accessoris com fotografies, quadres originals o inclús vinils amb un disseny artístic.

En les habitacions petites, l’espai i els metres útils tenen un valor incalculable. Pel que una bona idea de decoració és aprofitar les possibilitats que ens ofereix el mercat: mobles convertibles, combinacions en diferents altures que permeten utilitzar l’espai vertical. Útils encastats o amagats, llits abatibles, lliteres, etc. poden ser grans solucions per a aquests petits inconvenients.

Estil juvenil a Mobles Güell

A Mobles Güell trobareu una àmplia gamma de mobles per dissenyar la vostra habitació amb mobles d’estil juvenil.

Veniu i us assessorarem en tot el procés perquè trobeu els mobles que més s’adaptin al vostre estil i personalitat.