Els mobles d’estil modern són una de les tendències més actuals en la decoració d’interiors. Es caracteritza per la utilització d’elements essencials, evitant la sobrecàrrega de l’ambient amb l’aglomeració de mobles i peces de decoració. Els mobles són elements que ressalten per les seves formes simples i rectes i la barreja de diferents materials que combinen a la perfecció entre si.

mobles d'estil modern

CARACTERÍSTIQUES DELS MOBLES D’ESTIL MODERN

Els mobles d’estil modern trenquen amb els estils estàtics i tradicionals i opten per la simplicitat en els elements, la decoració, així com en el disseny d’interiors. Es trenca amb la monotonia per aconseguir interiors nets i frescos, i s’afegeix algUn color viu per aportar caràcter i personalitat a la llar.

El mobiliari es compon de peces que acostumen a estar aixecades del terra, a poca altura, aportant una sensació de lleugeresa i espai visual. Les línies en el disseny modern són simples amb pocs adorns i realitzats amb materials naturals, a més hi ha una tendència en la utilització de mobles de fusta foscos o directament de color negre. L’àmplia gamma de colors neutres com el blanc o el beige, són els més utilitzats, tot i que afegint tons més vius s’aconseguirà un efecte modern més distingit. Per exemple, si a un sofà d’un color sòlid com el blanc o el negre li afegim coixins d’un altre color, aportarà vida i sentiment a tot el disseny.

L’objectiu d’aquest estil de decoració és adquirir pocs elements però que destaquin per la seva qualitat i personalitat, d’aquesta manera seran peces que realment siguin d’importància dintre del disseny d’interior. Aquest estil no és incompatible amb la comoditat, ja que els avenços tecnològics han permès dissenyar elements amb estil i elegància i a més que siguin confortables.

Un altre element que hem de considerar és la llum natural com a prioritat en aquest estil de decoració. Els ambients ben il·luminats són imprescindibles per aconseguir un autèntic estil modern. Si la nostra llar no disposa de grans finestres d’on pugui entrar la llum, és convenient la utilització de llums artificials de color blanc.

mobles d'estil modern

A MOBLES GÜELL TROBARÀS ELS MOBLES MODERNS QUE MÉS S’ADAPTIN A TU

A Mobles Güell disposem d’una extensa gamma de mobles d’estil modern, capaces de vestir la vostra llar amb les últimes tendències.
A més, els nostres professionals t’orientaran en el que necessitis sempre ajustant-se totalment a les teves preferències i necessitats.