Mobles amb caràcter pragmàtic

L’estil nòrdic ideal és el que prové de la funcionalitat, buscant un realisme pragmàtic d’estètica neta i minimalista. És un estil del món actual que busca anar per feina i trobar diversos significats en els seus acabats. Els mobles d’estil nòrdic son interpretats de manera minimalista, eclèctic i boho.

Els mobles d’estil nòrdic, poden ser tant per estades com el menjador, dormitori o altres habitacions. L’objectiu d’aquesta estética és aconseguir el punt just entre les coses intermèdies i l’equilibri. Predominen colors suaus, tons pastels combinats amb fustes antigues, desgastades o decapades. Els elements principals són les línies netes i mobles temporals que resisteixen el pas del temps.

Mobles Güell, trobareu tota classe de mobles d’estil nòrdic!

Estil nòrdic, no és només una tendència d'Ikea

Paper principal: els colors i els llums

Els colors característics són els grisos molt suaus per crear un fons minimalista i elegant. Els verds, tons de fusta, pells i colors canyella, els aconseguim per crear calidesa a l’espai. I per donar un toc diferent, s’han d’incorporar els colors rosa pàl·lid, blau, lavanda o verd menta. Aquests són ideals en parets, roba de llit coixins o catifes.

Els acabats amb materials naturals, estan lligats a l’estil Escandinau, com la fusta, el cuir i la llana. També hi podem afegir materials més contemporanis com els metalls, el coure o el llautó, especialment en la il·luminació.

La il·luminació en l’estil escandinau, combina la tecnologia i el disseny. Làmpades de sostre, de peu i sobretaula amb diferents textures creen un contrast ideal per l’estil Nòrdic.

Estil nòrdic, no és només una tendència d'Ikea

5 consells per aconseguir l’estil nòrdic

Considerem cinc punts claus bàsics per aconseguir l’estil Nòrdic en els nostres espais. El primer punt és ficar molta llum i escollir molts elements amb molt de blanc, al final si fiquem molta il·luminació ressaltarà molt més el blanc, creant un bon ambient.

El segon aspecte clau o consell és escollir elements senzills i de línies rectes, mobles poc carregats i no buscar la saturació. El tercer punt és escollir mobles que siguin de materials com la fusta i el metall, ja que conformen la combinació perfecta.

El quart punt és barrejar estils i de poder ser amb elements de collita pròpia. És a dir, utilitzar mantes fetes per nosaltres o restaurar i repintar nosaltres mateixos els nostres mobles. I el cinquè i últim punt, és no prescindir de la naturalesa, la natura és un element més que trobar a la nostra llar, escollir plantes o altres elements que ens aportin un aroma fresc.

Confiar en nosaltres és apostar per tendències modernes i juvenils

Confirmem que no només hi ha mobles d’estil nòrdic a Ikea, a Mobles Güell també els pots trobar. Sols has de venir a visitar-nos per trobats els mobles adequats per cada espai. Treballem amb estils i marques modernes i internacionals, a les nostres botigues et podem assessorar i ensenyar els nostres mobles nòrdics.

Si necessiteu la nostra ajuda per descobrir els mobles d’estil nòrdic adequats per la vostra llar, contacteu amb nosaltres, demaneu la vostra cita prèvia. Estarem encantats d’assessorar-vos!

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110