Dos segles d’història com referents del sector del moble a Catalunya. Mobles Güell, la botiga de mobles més antiga de Catalunya fa 200 anys

Cartell del taller de Cal Fuster

Aquest camí té els seus orígens en el petit taller de Cal fuster, l’embrió d’un gran llinatge familiar dedicat al món del moble. Sis generacions familiars són les que han dedicat tots els seus esforços a l’empresa, en un recorregut en el qual s’han vist obligats a canviar i adaptar-se a les noves tendències del sector sense oblidar una premissa: la personalització.

Taller Cal Fuster

Els canvis no han estat fàcils: hem canviat la localització, la marca, el logotip, n’hem creat de noves, hem obert dues botigues i sempre amb la mateixa essència i les mateixes ganes de seguir compartint la nostra passió amb vosaltres.

200 anys més tard d’aquell petit taller d’ebanistes és avui una marca consolidada, amb una estructura empresarial sòlida que dedica els seus esforços a la distribució de mobles de màxima qualitat i a la personalització i dissenys d’interior en les grans exposicions de Masllorenç i El Vendrell.

Botiga de Masllorenç

Els principals i autèntics artífexs d’haver obtingut aquesta fita són els nostres clients. A vosaltres, antics o nous, puntuals o assidus…

GRÀCIES DE TOT COR!