[sg_popup id=1]
Masllorenç

Mobles Güell a Masllorenç

By Merce

Posted in

Mobles Güell a Masllorenç

Mobles Güell és la botiga més antiga de tota Catalunya situada a Masllorenç. Van néixer com a fabricants de mobles, fins a convertir-se en distribuïdors de les millors marques del mercat.

A la nostra botiga podreu trobar una àmplia varietat de mobles de diferents estils per poder decorar la vostra llar seguint els vostres gustos i preferències. Les peces de Mobles Güell dotaran la vostra casa de modernitat i elegància, fent que cada racó sigui d’allò més singular i personal.

A la nostra exposició podreu trobar tots els estils de mobiliari de les firmes més conegudes que et puguis imaginar. Des de l’estil més modern, peces amb un disseny exclusiu, actual i atractiu. Passant per un estil més clàssic o rústic per vestir la vostra llar amb un estil atemporal ple d’elegància i calidesa. I òbviament, sense oblidar-nos dels més petits, també podreu trobar una àmplia varietat de mobles per organitzar les habitacions dels més petits de la casa.

Posem a prova tota l’experiència que hem acumulat de tots aquests anys dedicant-nos de ple al món del mobiliari, per ajudar-vos a satisfer totes les vostres necessitats i desitjos. El nostre objectiu és convertir la vostra llar en un ambient confortable i on quedi reflectida la vostra personalitat.

Tot el nostre equip de professionals del sector del moble amb experiència en orientar al client i en muntatge de productes, us ajudaran en tot el procés de tria de les millors peces per vosaltres.

La sisena generació de la família Güell seguim amb el negoci familiar a Masllorenç, i ens preparem per arribar als 200 anys dedicats exclusivament a la venda i muntatge de mobles de múltiples marques.

Masllorenç

Mobles Güell compta amb 2500m2 d’exposició de mobles.

On ens podeu trobar?

Si ens voleu venir a fer-nos una visita i gaudir de tota la nostra exposició de mobles no ho dubteu, ens trobem a la Carretera del Vendrell, 1 (Masllorenç, Baix Penedés).

El nostre equip estarà encantat d’assessorar-vos en tot el que necessiteu.

Masllorenç

About The Merce

No comments yet.

Deixa un comentari

Comment


btt