Mobles Güell a Masllorenç, diem sempre orgullosos que som la botiga de mobles més antiga de Catalunya, amb més de 200 anys d’història dedicats al món del moble.

Fidels als nostres orígens, la nostra exposició segueix trobant-se a Masllorenç, una bonica població que pertany a la comarca del Penedès, al límit amb l’Alt Camp.

A la nostra exposició/botiga, amb més de 2500 metres quadrats d’exposició,  podreu trobar una àmplia varietat de mobles de diferents estils per poder decorar la vostra llar seguint els vostres gustos i preferències. Les peces de Mobles Güell dotaran la vostra casa de modernitat i elegància, fent que cada racó sigui d’allò més singular i personal. Treballem conjuntament amb les millors marques del sector, proporcionant-nos peces de tots els estils i de la més alta qualitat. Si teniu qualsevol dubte, el nostre equip de professionals us assessoraran en tot el que necessiteu fins que trobeu aquelles peces que s’adaptin al vostre estil.

A la nostra exposició podreu trobar tots els estils de mobiliari de les firmes més conegudes que et puguis imaginar. Des de l’estil més modern, peces amb un disseny exclusiu, actual i atractiu. Passant per un estil més clàssic o rústic per vestir la vostra llar amb un estil atemporal ple d’elegància i calidesa. I òbviament, sense oblidar-nos dels més petits, també podreu trobar una àmplia varietat de mobles per organitzar les habitacions dels més petits de la casa.

Posem a prova tota l’experiència que hem acumulat de tots aquests anys dedicant-nos de ple al món del mobiliari, per ajudar-vos a satisfer totes les vostres necessitats i desitjos. El nostre objectiu és convertir la vostra llar en un ambient confortable i on quedi reflectida la vostra personalitat.

Tot el nostre equip de professionals del sector del moble amb experiència en orientar al client i en muntatge de productes, us ajudaran en tot el procés de tria de les millors peces per vosaltres.

La sisena generació de la família Güell seguim amb el negoci familiar a Masllorenç, i ens preparem per arribar als 200 anys dedicats exclusivament a la venda i muntatge de mobles de múltiples marques.

On ens podeu trobar?

Si ens voleu venir a fer-nos una visita i gaudir de tota la nostra exposició de mobles no ho dubteu, ens trobem a la Carretera del Vendrell, 1 (Masllorenç, Baix Penedés).

El nostre equip estarà encantat d’assessorar-vos en tot el que necessiteu.