Els Mobles que amaguen sorpresa

Antigament, cada moble tenia una funció específica, tots els mobles estaven dissenyats per algun objectiu en concret. Tot i això, actualment els mobles han patit una gran evolució, i per això avui en dia hi podem trobar infinitats de mobles amb més d’una funció. De manera que es guanyi utilitat en tot el conjunt de la llar, i que cada un dels mobles que la conformen siguin versàtils.

Així doncs, descobrim taules de centre que s’aixequen i s’obren. Taules plegades que són abatibles i que les podem trobar tant a la paret com a dins d’un altre moble, que són una molt bona opció per aquelles ocasions en les quals no disposem de l’espai necessari per col·locar una taula.

Podem utilitzar mobles d’oficina per a més d’un ús, com per exemple una taula d’oficina impulsant el petit espai que presenten a vegades aquells llocs i ajudant a invertir l’espai. En definitiva, avui en dia ja no és necessària una gran taula per poder fer la feina, sinó que hi ha moltes més solucions que es poden adaptar a l’espai de cada llar i de cada dormitori. 

mobles multifuncionals, no hi ha cases petites I Mobles Güell

Mobles multifuncionals per a totes les llars

Els sofàs també són mobles multifuncionals, ja que quasi tots disposen de baguls on es poden guardar objectes i que a la vegada són extraïbles i, per tant, els podem utilitzar per a seure. Així no cal que compris un puf a part o altres complements com a suport per als peus, perquè els baguls ja faran aquesta funció.

L’armari per la seva banda també és un moble multifuncional, a més de ser un moble d’emmagatzematge també li podem donar multitud de funcions, com guardar roba, llibres, estris de la casa, les coses del parament i per rebots, tot depenent de la grandària i les mides de l’armari.

Als mobles de dormitori també podem trobar avantatges multifuncionals, els llits amb espai els podem utilitzar per guardar coses. O inclòs hi ha llits que plegant-los es converteixen en armaris i donant el privilegi de posar el sofà davant del llit per així tenir més espai. Guanyant una nova zona on de dia podem fer servir el sofà i a l’hora de dormir, baixant el llit i sense moure res, es converteix en el nostre dormitori.

Mobles multifuncionals, no hi ha cases petites l Mobles Güell

Confiar en nosaltres és apostar per la qualitat, la comoditat, i la utilitat sense renunciar a l’estètica.

Confirmem que no hi ha cases petites, sols hem de triar els mobles adequats per cada espai i amb la funcionalitat que nosaltres els vulguem utilitzar, tenim solucions per quasi tot, a les nostres botigues et podem assessorar i ensenyar els nostres mobles multifuncionals.

Si necessiteu la nostra ajuda per trobar mobles multifuncionals amb estil per la teva llar, contacteu amb nosaltres, demaneu la vostra cita prèvia. Estarem encantats d’assessorar-vos!

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡