Mobles personalitzats: Creant espais únics i funcionals

L’objectiu a l’hora de decorar la teva llar és el de crear un espai únic i original on destaqui la teva personalitat. Tot i que, moltes vegades és difícil trobar aquella peça que s’adapti a tu a la perfecció a aquell espai que voleu vestir i s’acaba convertint en un mal de cap. En aquestes situacions, us recomanem que us poseu en mans de professionals i escolliu aquells mobles personalitzat a la mida de la vostra llar i dels vostres desitjos.

Mobles Güell no és una simple distribuïdora de mobles. Tenim la necessitat de buscar mobles personalitzats que aportin elegància i modernitat als nostres clients, sempre buscant la singularitat i aquell toc personal en cadascuna de les seves peces. Volem aportar calidesa a les llars, i per aquest motiu distribuïm mobiliari que transmeti confort i funcionalitat.

Posem tota la nostra experiència en assessorar als nostres clients i trobar aquells mobles personalitzat que s’adapti a ells i que satisfaci totes les seves necessitats i preferències. La nostra finalitat principal és la de crear ambients amb un disseny únic i molt personal, on la comoditat i funcionalitat regnin en l’espai.

En la nostra botiga trobareu una àmplia gamma de mobles de diversos estils i dissenys perquè s’adeqüin de la millor manera possible a allò que esteu buscant.

Per exemple, mobiliari d’estil modern. On trobareu les últimes novetats del mercat en mobles exclusius i de la màxima qualitat on l’elegància i el magnetisme que desprenen no decep a ningú. Els mobles moderns neixen de la fusió d’altres estils que converteixen qualsevol espai en un lloc sofisticat i sorprenent. La clau d’aquest tipus de disseny està a integrar diferents tipus de mobles amb un punt comú: línies i materials més actuals. El que es busca amb aquest estil és crear un efecte trencador en l’espai, és l’ambient ideal per la gent amb personalitats molt fortes i marcades.

També us presentem altres estils com el rústic o clàssic, peces que per molts anys que passin no passen de moda i són capaços de transformar una llar en un espai amb història pròpia. Tot i que a l’hora de crear ambients amb distinció i classe, el moble clàssic és la vostra millor opció. Aconseguireu una llar d’estil atemporal amb mobles personalitzats on la cura pels detalls és molt exigent.

I pels que busquin exclusivitat i un tipus de mobiliari d’allò més personal, també tenim mobles d’estil juvenil on trobareu les últimes tendències en mobles pels més joves de la casa. Ells mateixos, trobaran mobiliari a la mida de les seves necessitats i de la seva personalitat. Sempre cuidant tots els detalls de les nostres peces i garantint la màxima qualitat en cada moble.

Com una peça a mesura, el vostre moble complirà perfectament amb les vostres expectatives i combinarà perfectament amb la resta de mobles. D’aquesta manera podreu aprofitar el vostre espai a màxim. Aconseguireu per fi, que la vostra llar respiri funcionalitat i harmonia per tots els cantons, ja que aquestes peces aportaran personalitat i autenticitat, convertint-se en elements creats per un espai i ús concret de la llar.

Quan prenem la decisió d’escollir un mobles a mesura, no només podem seleccionar la seva mida, sinó que també pots decidir quin acabat tindrà. Per exemple, si el moble que heu escollit és de fusta, podreu escollir de quin tipus de fusta la vols, de roure, de cirerer o de noguera. A partir d’aquí, hauràs de decidir si li vols aplicar algun tint perquè la peça aconsegueixi un acabat únic.

Però, si d’altra banda preferiu escollir un acabat lacat, aconseguireu un color pla que combinarà amb la resta de decoració de la sala.

A Mobles Güell t’ajudem a escollir la millor opció per la teva llar

A Mobles Güell oferim una extensa diversitat de mobles personalitzats de les millors marques del mercat, amb peces que convertiran la teva llar en un espai ideal.

A més, els nostres professionals t’orientaran en el que necessitis sempre ajustant-se totalment al teu estil i necessitats. T’acompanyem en la decisió de compra per orientar-te a trobar els mobles que més s’adapten al vostre estil i la vostra butxaca.

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡