LA MARCA PRÒPIA DE MOBLES GÜELL

Dissenys sense límits

Tens un projecte de moble en ment? Nosaltres el farem realitat.
Som experts en crear peces a mida dels teus desitjos i necessitats. Nosaltres t'assessorarem i t'ajudarem a crear el moble ideal per la teva llar. Creant mobles a mida aconseguiràs més espai, més ordre i un estil únic per casa teva. Hi ha moltes cases en les que podem trobar un racó amb el que no sabem que fer, són petits espais que poden donar molt de si, ni us imagineu el que podeu guardar en 30 cm de profunditat!
Els nostres mobles són peces dissenyades amb materials d'alta qualitat i amb les tècniques més innovadores del mercat. Creem mobles amb caràcter i personalitat, que aposten per la funcionalitat i el disseny més exquisit.

Materials Naturals

Els nostres disseny són sobris, amb personalitat, diferenciadors, personals, atemporals, però sempre donen les solucions de mobiliari que el client necessita, res és gratuït, tot s’aprofita, cada racó de la seva llar es pot aprofitar, es pot solucionar, es pot embellir. Fem tot el que sigui possible per complir amb els desitjos del client.

Materials com la fusta, les fibres vegetals o el lli són materials naturals que aporten calidesa, equilibri i personalitat a la llar, al mateix temps que respecten el nostre planeta. Si és el que esteu buscant, a Movint dissenyem i fabriquem els nostres mobles amb materials naturals de primera qualitat, que faran de la vostra llar un espai il·luminat i amb harmonia amb els altres elements de la casa.

El taller propi de Mobles Güell

Si vostè vol un moble personal i que es diferenciï de la resta dels productes del mercat, nosaltres el fabriquem a mesura.
Materialitzem les seves idees. Creem el disseny a partir de la introspecció de les necessitats i inquietuds dels nostres clients. Només necessitem que ens ensenyin els seus espais, que ens comentin les seves aficions i que ens comuniquin les seves vivències, i nosaltres els transformarem en un moble a mesura.

 

Menjadors i Dormitoris

Disseny, elegància i modernitat en tots els nostres mobles pel menjador. Peces ideals que vestiran la vostra llar. Un estil de mobiliari únic que s'adaptarà a la perfecció a qualsevol espai. Entre les nostres novetats per menjadors, podreu trobar vitrines, taules i mobles auxiliars, marcats pels estils moderns i contemporanis de la marca.
Els nostres dormitoris es convertiran en el vostre lloc preferit de tota la casa. Espais moderns i frescs, on els mobles són els veritables protagonistes. Peces úniques i cuidades fins a l'últim detall. Amb els nostres mobles podreu gaudir d'un espai íntim on descansar, sentir-vos a gust i del que mai voldreu marxar.

QUÈ ÉS MOVINT?

Movint és la marca pròpia de Mobles Güell. Disseny de mobiliari exclusiu i totalment personalitzable, amb línies sobries i modernes que transmeten calidesa i comfort; materials i estructura de primera qualitat que garanteixen resistencia i durabilitat; acabats a mida i dissenys modulars que s'adapten perfectament a tots els espais.

La marca neix amb la voluntat de crear mobles que destaquin per la seva funcionalitat i el seu disseny tan especial. Peces que s'adapten a les necessitats dels usuaris i a les noves tendències en disseny d'interiors. 

Movint neix de la suma de dos dels conceptes fonamentals de Mobles Güell: mobles des de 1820. Movint.

Movint és l'escència de Mobles Güell materialitzada amb peces de mobiliari úniques, distribuïdes únicament a les nostres botigues oficials i fetes a mida segons les necessitats de cada client.

Formulari de contacte

Pots contactar-nos mitjançant el següent formulari
o pots trucar-nos per telèfon:

+34 977 628 110

Nom*

Email*

Telèfon (si vol que nosaltres contactem amb vostè)

Assumpte

Missatge

He llegit, comprenc i accepto la Política de Privacitat.*

Confirmo que vull rebre correus notificant-me d'ofertes, descomptes i novetats de Mobles Güell

TOP