Passadissos amb encant

Per donar-li un toc de la nostra personalitat a la casa, cal que cada racó estigui ben decorat, per tant, comencem per la zona d’entrada. El rebedor el podem decorar amb diferents combinacions a conjunt amb el teu estil,  de mobles clàssics o moderns,  i d’elements decoratius depenent de la disponibilitat d’espai del qual disposem i també del nostre gust i estil personal.

En aquest espai hi podem col·locar elements que, a més de decorar, també ens serveixin d’utilitat per al nostre dia a dia, com per exemple un lloc per a deixar objectes personals quan arribem a la nostra llar, com ara les claus, la nostra jaqueta o les sabates. I també podem posar un mirall per donar-nos l’últim cop d’ull i retocar-nos per a sortir de casa perfectes .

A la teva botiga de mobles de Tarragona t’oferim diferents opcions i adaptem el mobiliari a l’espai disponible, com ara una petita consola, un calaix penjat o un penjador de disseny amb una banqueta.

Quan obrim la porta de la nostra llar als altres i els convidem a accedir, és important i necessària una bona primera impressió, ja que els hi farà tenir una primera imatge de com serà la resta de la casa que veuran seguidament.

Tant si es disposa de molt o de poc espai, a la nostra entrada podem aconseguir un racó amb encant i sobretot amb utilitat. A Mobles Güell et podem assessorar per a donar-li caliu als teus passadissos o al teu rebedor, i així, donar-los-hi una bona rebuda als vostres convidats.

Crevin | Marques de mobles de Mobles Güell

Decorar amb personalitat

Cada persona té el seu gust personal i, per tant, té unes preferències de colors i d’estils de mobiliari de rebedor diferent. Decorar amb Mobles Güell és una avantatge, ja que adaptem les teves preferències al mobiliari que escullis i t’ajudem a donar una bona benvinguda als teus convidats.

Per a guiar cap a l’interior de casa nostra, podem crear un espai confortable amb un quadre ben il·luminat que s’adeqüi a l’estil de la casa i una catifa amb estil, com també un gerro amb flors damunt un moble amb calaixera, sempre que no sigui molt voluminós i no molesti.

Decoris com decoris els passadissos de casa teva, ja sigui amb mobles d’estil modern com d’estil clàssic, si és seguint l’instint del teu gust, el resultat serà una entrada en la qual es percebrà un bon clima i un toc de la teva personalitat.

Apostar per Mobles Güell en la decoració dels teus passadissos o rebedor és una bona opció! T’oferim assessorament personalitzat i el servei de muntatge dels mobles que triïs de manera gratuïta.

Apostar per nosaltres és apostar per la qualitat, el bon gust, i la utilitat sense

renunciar a l’estètica.

Si necessiteu la nostra ajuda per a decorar amb estil el teu rebedor o els passadisos, contacteu amb nosaltres, demaneu la vostra cita prèvia. Estarem encantats d’assessorar-vos!

Per a més informació:

Si vols saber-ne més, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Pots escriure’ns un correu a info@mobles-guell.com
Trucar al telèfon: (+34) 977 628 110