Política del Programa de Punts

Com funciona la Promoció de Punts

Conegui tots els avantatges de la nostra TARGETA CLIENT:

  1. Vostè compra a Mobles Güell.
  2. Aconsegueix la nostra targeta de client de Mobles Güell i suma un 1% en punts del valor de la seva compra a bescanviar en properes compres en un termini màxim de 2 anys. En successives compres, també acumularà nous punts que se li sumaran a la targeta; cada obtenció de punts te el seu període de caducitat.
  3.  Li entreguem uns cupons per recomanar la compra a Mobles Güell als seus familiars i amics.
  4. Els clients recomanats compren a les nostres botigues i ens entreguen el seu cupó de recomanació.
  5. Vostè obté els punts equivalents a un 1% de la compra que faci cada client recomanat per vostè.

Condicions de la Promoció dels Punts

Cada client suma un 1 % del valor de la compra en punts a la seva targeta de client. Aquests s’atorguen un cops han estat facturats i la seva comanda ja esta pagada.

Els punts son de caràcter personal i intransferibles. No s’aplicarà política de punts juntament amb d’altres promocions o descomptes.

Els punts nomes es poden descomptar en properes compres sempre que siguin: a) per la compra de producte de decoració que el client s’endura amb els seus propis medis, o, b) per comandes superiors a 3.000 €. Per comandes inferiors a 3.000 €, es podrà descomptar un màxim d’un 25 % del valor dels punts.

Tota feina addicional que s’esdevingui de l’obtenció de punts es cobrarà a part, aplicant les tarifes vigents en aquell moment.

El client rebrà 10 cupons que serveixen per recomanar-nos a familiars i amics. Quan aquests venen a comprar ens han d’entregar el cupons i se li sumarà l’1 % de la compra a la seva targeta de client d’una forma automàtica un cop s’hagi entregat i abonat la comanda.

Els punts caduquen als dos anys de la seva obtenció.

btt

Aquest estiu, 2x1 en cadires!

Que pot ser millor que seure en una cadira? Seure en companyia.

Aprofiteu el 2x1 en aquesta cadira de la marca Andreu World.

He llegit, comprenc i accepto la Política de Privacitat.

*Promoció individual no acumulable – Promoció Vàlida des del 09/07/2018 fins al 10/09/2018 – Promoció Aplicable només ensenyant el cupó regal (imprès o en smartphone)