Política del Programa de Punts

Com funciona la Promoció de Punts

Conegui tots els avantatges de la nostra TARGETA CLIENT:

  1. Vostè compra a Mobles Güell.

  2. Aconsegueix la nostra targeta de client de Mobles Güell i suma un 1% en punts del valor de la seva compra a bescanviar en Complements o Decoració ens els pròxims 3 mesos a qualsevol de les nostres botigues.

  3. Li entreguem uns cupons per recomanar Mobles Güell als seus familiars i amics.

  4. Els clients recomanats compren a les nostres botigues i ens entreguen el seu cupó de recomanació.

  5. Vostè obté els punts equivalents a un 1% de la compra que faci cada client que ve recomanat per vostè.

Condicions de la Promoció dels Punts

Cada client suma un 1 % del valor de la compra en punts a la seva targeta de client. Aquests s'atorguen un cop la comanda està facturada i pagada completament.Els punts són de caràcter personal i intransferibles. No s'aplicarà política de punts juntament amb altres promocions o descomptes, com per exemple en producte de botiga amb descompte o en la modalitat de venda del -50% o d'altres promocions que l'empresa pugui realitzar.
Els punts només es poden descomptar en properes compres, de Complements o Decoració, exposats als nostres Punts de Venda, sense que s'hagi d'entregar per part de l'empresa, essent aquest recollit pel Client en el moment de la seva compra.
Tota feina addicional que s'esdevingui de l'obtenció de punts es cobrarà a part, aplicant les tarifes vigents en aquell moment.
El client rebrà 10 cupons que serveixen per recomanar-nos a familiars i amics. Quan aquests vénen a comprar ens han d'entregar els cupons i se li sumarà l'1 % de la compra a la seva targeta de client d'una forma automàtica un cop s'hagi entregat i abonat la comanda.
Els punts caduquen al cap de 3 mesos de la seva obtenció.

TOP