ACTIU

Disseny de mobiliari per espais col·lectius

Actiu és una empresa, fundada per Vicente Berbegal, que es dedica a la fabricació i el disseny de mobiliari per oficines i altres espais col·lectius. L’any 2017, la marca va obtenir el primer lloc en el certamen de millor empresa, com a reconeixement per la seva magnifica trajectòria en el sector del moble, pel seu continu empeny en la cerca d’ innovacions en els seus productes, el respecte pel medi ambient i el seu estret compromís cap al seu públic.

L’empresa va saber anticipar-se a les noves tendències del mercat creant el primer moble per col·locar el televisor, un projecte que mai s’havia portat a terme fins aleshores i que va aportar a l’empresa una projecció internacional cap al mercat europeu.

Actiu | marques de mobles de Mobles Güell

A Actiu es pot trobar una varietat dels millors elements per dissenyar zones per a col·lectivitats i per espais comuns, que destaquen pel seu fantàstic disseny i la seva funcionalitat, creant d’aquesta manera espais amb una forta presència i caràcter on gaudir de tota la comoditat i el confort imaginable.

A part de mobiliari per oficines, la marca també ha creat projectes destinats a la realització de sales d’auditori, terminals d’aeroports, cafeteries d’empresa, zones de descans, punts de trobada i centres de salut. Per tant, aquest tipus d’estàncies, han de comptar amb un conjunt de mobiliari totalment diferent al que trobaríem en les oficines o empreses, els elements que trobem en espais públics són molts més específics i han de complir unes funcions molt concretes.

Actiu disposa d’una amplia gamma de productes perfectes per satisfer totes les necessitats que puguin tenir els usuaris, mobles que destaquen per la comoditat dels seus seients i la seva qualitat, l’ergonomia i la seva funcionalitat.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.actiu.com/es/ 

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡