ALTAIR

Mobiliari funcional per la llar

Altair va ser fundada l’any 1987 a Yecla, Murcia. Una màxima qualitat que els caracteritza és la conjugació de qualitat i disseny en els seus productes.

La conjugació entre qualitat i disseny en els seus productes fa que any rere any, hagin aconseguit mantenir un ritme de creixement sostingut a base de la mecanització, disseny i producció. Amb més de 25 anys en el sector, han aconseguit consolidar-se gràcies al seu esforç i superació.

Altair | Marques de mobles de Mobles Güell

Aquest compromís els porta a estar sempre desperts i en constant cerca de materials i solucions decoratives de qualitat que estiguin a l’altura d’un client cada vegada més exigent que busca una alternativa en els dissenys de tendència però que no per això renúncia al bon gust del clàssic.

Amb dissenys exclusius, colors i infinitat d’usos, les seves cadires, butaques, taules i tamborets destaquen pel seu disseny i per la comoditat que transmeten els productes. Altair son especialistes en mobiliari per a la teva llar i altres instal·lacions: geriatrics.

 

Si voleu saber més sobre aquesta marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: Altair

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.