ANDREU WORLD

Un gran referent en el sector mobiliari.

Andreu World s’ha convertit, des dels seus orígens el 1955, en un referent en el moble de disseny contemporani.

L’excel·lència d’Andreu World ha sigut conservar els seus orígens com a ebenistes artesans i sumar-hi amb èxit la dimensió del disseny.

Això ha portat aquesta marca a ser un referent nacional i internacional en el moble de disseny.

Racionalitzar la creació dels mobles per oferir solucions que combinen, funcionalitat i disseny ha sigut la clau de l’èxit de la marca.

Les peces d’Andreu World són una exquisida mescla de disseny racional i tendència amb artesania que, al llarg dels seus 60 anys d’història, han sigut mereixedores d’incomptables premis, culminant amb el prestigiós premi nacional del disseny rebut l’any 2007.

Andreu World | Marques de mobles de Mobles Güell

Un creixent compromís amb la naturalesa assenta les bases del futur de la marca, que manufactura mobles harmonitzant els mètodes tradicionals amb els més innovadors i eficients processos tecnològics. Cada disseny exigeix una cerca de totes les seves possibilitats i una millora i evolució en confort, acabats i adaptabilitat. Aquest procés manté activa la relació amb cadascun de les seves peces. És una manera d’usar els seus recursos amb intel·ligència.

Compten amb recursos propis en tot el  procés de treball, des de l’obtenció de matèries primeres fins als acabats, i els mantenen i milloren mitjançant una inversió constant en tecnologia i infraestructures avançades, i també en la formació dels seus treballadors. Solament així poden mantenir la passió per les coses ben fetes.

Això permet a Andreu World fer mobles de disseny punters, joies racionals dotades d’una complexa senzillesa. Posar el disseny al servei de la funcionalitat és una garantia d’èxit. Qualsevol moble d’Andreu World és sinònim d’estètica impecable i funcionalitat total.

 

Andreu World treballa per crear dissenys sostenibles i innovadors, proposant solucions de mobiliari duradores que permeten a les persones gaudir dels espais en els que habiten d’una manera intel·ligent i saludable. A més, és una companyia amb projecció internacional líder en disseny, innovació i desenvolupament de producte per a la seva manufactura, que compta amb infraestructures i mitjans avançats i inversió contínua en R+D.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.andreuworld.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.