ANTAIX

Mobles adaptats als nous temps

Talleres Vega S.A. és una empresa que es dedica a la fabricació i comercialització de mobiliari para a la llar. A través de la seva marca Antaix, té com a objectiu ser líder en disseny i imatge, innovant constantment les seves línias de productes per a cridar l’atenció i satisfer les necessitats d’un públic cada vegada més exigent.
Els alts nivells tecnològics conseguits per la seva empresa els permeten garantir productes ben fets i amb una qualitat màxima i fiabilitat, factors clau d’èxit considerats en la nostra estratègia empresarial.

Desenvolupen programes modulars amb una alta capacitat de composició, capaces de satisfer totes les necessitats i preferències del consumidor. Talleres Vega S.A. és una empresa amb una llarga trajectòria en el món del mobiliari, compromesa amb el futur del planeta i el medi ambient.

Antaix | Marques de mobles de Mobles Güell

Amb mobles Antaix tindreu la possibilitat de triar diferents altures que li permetin obtenir gran capacitat de magatzematge i d’aquesta manera aconseguir mantenir en ordre tots els vostres objectes. Els mobles Antaix del programa Interior estan disponibles en diferents mesures d’ample, alt i profunditat, aconseguint adaptar-se a qualsevol espai. Els jocs de volums i materials creen i possibiliten diferents interpretacions. 

Els mobles Antaix poden triar-se amb potes de fusta o metall i estan disponibles en diferents altures, permetent crear un moble d’aire retro o molt modern depenent del suport que trieu. També poden situar-se penjats a la paret, aconseguint composicions lleugeres, ideals per a salons petits o habitacions amb pocs metres.

 

Entre les seves col·leccions podreu trobar diferents mobles per vestir el vostre menjador i d’altres per crear espais pels més joves de la casa.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.antaix.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡