ARDI

Ambients càlids i acollidors.

Antonio Muñoz, fundador de l’empresa Ardi va posar en pràctica tota la seva experiència en el disseny i la fabricació de mobles entapissats, per desenvolupar la seva pròpia marca i que seguis uns objectius molt clars: Construir ambients acollidors i còmodes, on les persones gaudissin del confort i la calidesa de la seva llar.

ARDI és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en els que sempre han estat creant i innovant en el disseny, i incorporant materials d’última generació, convertint-se així en pioners en aplicar noves tecnologies en el món del descans i en la creació de sofàs.

La tecnologia Confortotal, que només es pot trobar a Ardi, va ser dissenyada per garantir el màxim confort i la durabilitat en tots els seus productes. Cada sofà, està creat combinant una estructura de mòduls de poliuretà de diferents densitats i alta resiliència que rodeja una matriu independent de molles de ferro ensacats que es col·loquen estratègicament. Tot això, recobert per una espessa capa de fibra de polièster, cosa que permet proporcionar un disseny únic de comoditat i duració.

Ardi | Marques de mobles de Mobles Güell

El disseny dels seus mobles s’inspira en l’estil mediterrani, amb els que creen ambients plens de vitalitat i frescor. Un dels objectius d’aquest estil és potenciar la claror, per aquest motiu no s’utilitzen cortines amb teixits molt foscos ni es col·loquen els mobles a prop de les finestres, d’aquesta manera es facilita l’entrada de llum natural.

El material clau per a la creació de mobles ambientats en aquest estil és la fusta, un material que t’apropa més a la natura i fa que la teva casa sigui encara més acollidora.

La utilització de mobles entapissats està en auge, ja que aporta modernitat i elegància a la decoració, convertint-los en els grans protagonistes de la llar. 

Amb l’àmplia gamma de productes d’Ardi, podreu crear un ambient idíl·lic on cada persona pugui gaudir de la seva llar rodejats de bellesa i harmonia.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.ardicoleccion.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell.