Asoral

ASORAL

Disseny i creació de mobles infantils


L’any 1976, Antonio García Barajas juntament amb la seva dona Carmen Bravo, decideixen fer un dels seus somnis realitats i funden Asoral, una fàbrica de disseny i creació de mobles infantils i juvenils de qualitat i que es diferenciessin de la resta.

Mentre Asoral continuava creixent, també ho feia la seva família i amb el temps, molts dels seus membres han seguit construint peça a peça el somni dels fundadors. Actualment, Asoral és referent de qualitat i confiança i està consolidada com una de les millors empreses  familiars en el sector del moble a Espanya.

Si esteu pensant en dissenyar un dormitori pels vostres fills, les diferents col·leccions d’Asoral us ajudaran a crear l’espai ideal per ells. Podreu escollir entre una gran varietat de dormitoris amb dissenys de tot tipus, amb un estil moderns o més clàssics, individuals i per compartir. A més, depenent de les necessitats o preferències de cadascú podeu decorar les habitacions amb diferents tipus de mobles d’una gran varietat de tonalitats i formes.

A l’hora de crear l’habitació infantil ideal, és fonamental deixar aflorar la creativitat. Primerament, s’han de considerar els desitjos, necessitats i preferències del nen, ja que al cap i a la fi es convertirà en el lloc de la casa on més temps passarà. Han d’estar a gust, i per tant, s’ha de crear un espai acollidor, que reflecteixi la seva personalitat i sobretot que sigui funcional. És molt important pensar com s’organitzarà l’habitació abans d’encarregar cap moble, dividir la zona de descans, la de jocs i l’espai adequat perquè els nens facin la feina de l’escola.

A Asoral, podreu trobar tot tipus d’opcions per dissenyar un ambient idíl·lic. Des de, llits individuals amb calaixos sota, ideals per aprofitar molt més tot l’espai de la sala, fins a  habitacions amb lliteres, llits abatibles i compactes i altres peces com armaris, tauletes de nit o estanteries molt originals capaces de convertir l’habitació dels vostres fills en un lloc únic.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: http://asoral.es/

    TOP