BAIX MODULS

Mobiliari d’estil modern

Baix Moduls és una fàbrica de mobles que crea i dissenya mobiliari d’estil modern, principalment pensant en satisfer les necessitats i les preferències dels diferents usuaris. Els seus dissenys aconsegueixen trobar un equilibri perfecte entre l’estètica i la funcionalitat en cadascun dels seus productes.

La qualitat en les seves peces és un punt essencial, seguint aquesta línia creen els productes fent que arribin a ser el resultat de la pròpia qualitat. De la mateixa manera, entenen que la innovació ha de ser un concepte continu i per tant construeixen peces que no es troben en el mercat o milloren alguns mobles ja existents entre les seves col·leccions, per a aportar-los un plus de qualitat de vida.

Baix Moduls | Marques de mobles de Mobles Güell

Baix Moduls, està sempre atent a les tendències del moment tant en mobles com en la mateixa decoració estètica de la llar. Cada col·lecció que sorgeix, està inspirada en les noves tendències i en les tendències futures, tant en el format dels mobles, com en els colors i els acabats. 

Entre la seva amplia gamma de productes hi podem trobar mobles pels dormitoris i armaris, on els acabats i la qualitat de les peces estan dissenyats per a resistir durant molt de temps, tant per l’estètica dels seus mobles com per la utilització que se’ls hi dóna.

Les seves col·leccions disposen de diferents complements, per adaptar els armaris a totes les necessitats del usuari i per aprofitar al màxim l’espai que es tingui.

A l’hora de decorar un menjador, hi ha molts detalls de composició que s’han de tenir en compte, a part de les tendències actuals, les opcions de materials, els colors i teixits, també hem de pensar en l’estructura del espai al que volem fer un rentat de cara.

 

Els menjadors d’estil modern de Baix Moduls destaquen per la calidesa que aporten a la llar, el seu disseny i la seva funcionalitat. A més, les peces de diferents mesures són perfectes per ajustar-se al màxim a qualsevol espai i poder adaptar diferents combinacions a cada casa.

Si voleu saber més sobre la marca, no dubteu en visitar la seva pàgina web: www.baixmoduls.com

Trobaràs les millors marques de mobles a les nostres botigues de mobles. A la botiga de mobles de Tarragona i a la botiga de mobles del Vendrell. 

Obrir xat!
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! 👋🏻

Gràcies per a visitar la nostra web. En què et podem ajudar?

Explica'ns el teu dubte i un dels nostres comercials t'atendrà al més aviat possible.

Moltes gràcies! 🧡